Blogcu ile blog sahibi arkadaşlar, deneyimlerimizi burada paylaşmak için açtım. Bende kendi deneyimlerimi yazacağım.

Nelerden bahsedebiliriz
Blogcu blogumuz ile yüksek hitlere ulaşabilirmiyiz?
Blogcu blogumuzda googledan spam yememek için ne yapmak gerekir?
Blogcu sistem etiketlerinin etkisi ne kadardır?
Blogcu sistemi yüksek hitli blogları onünü kesermi?
.................................................. .

Kendi deneyimlerime göre blogcu blogları çok etkili bir sistem,düzenli ve kaliteli içerik girerek çok iyi hitlere ulaşabiliyoruz. örneğin 7-8 yazı ve blogumuzu nkendi etieti ile rahatlıkla günlük 200 hite ulaşılabiliyor.düzenli bir blogcu blogu ile aaa izle (bu bir film ise) şeklinde bir yazı ile googleda aaa izle de daha 15 günlük bir site ilk sırada çıkabiliyor( bu film orta düzeyde arama rekabeti olan bir robert deniro filmi mesela).

Blogcu sisteminin hit sağlayan sistem etiketleri ve kanal sistemi yazınızın 2-3 dakika sonra googleda yer almasını rahatlıkla sağlıyor. Ancak etiket sistemine giren yazınız başka bir blogcu tarafından bennzer bir yazıyblogcu sisteme etiketindeki yeri kayboluyor.

Her yazı için girdiğimiz ve blogunuzdaki yazının altında çıkan etiketlerde google gözünde bir yazı kadar değerli.

Blogcu etiket sisteminde çok kullanılmayan etiketlerde yer alarak ve çok yeni bir etiket sayfası oluşturmayı sağlayarak o etiketten uzun bir süre yüksek hit alabiliniyor. Bu dediğim blogunuzun altında yer blogunuza özel etiket değil. Blogcu.com/etiket/... şeklinde yer oluşan etiketleri kasdediyorum.

Daha önce açmış olduğum 2 adet özgün makale girilen, az konulu ve backlink çok az alınan ve hiç bir şekilde spam yapılmayan 2 blogcu blogumda filitreye girdi.Rekabet olunan bir alandı ancak çok fazla seo açısında yüklenmeme rağmen 1-2 aylık bir süredirde bu blogları filitreden çıkaramadım.Daha fazla spam içerik girdiğim bloglarım daha iyi bir performans gösterekfilitreye girmedi.
Blogcu blogumuzun filitreye girmesi konusunda kesin deneyimlerim olduğunda paylaşacağım.

Sizde blogcu-Google ile yaşadığınız deneyimlerinizi aktarırsanız güzel bir paylaşım oluşturabiliriz.