MeeRThus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ protos78
Baros ikinci sezon kaç maça çıkabileceği kesin mi? - Değil
O yokken ne yapıcağız?
Hocam, ilk dediginiz sey Hakan Sukur'un yerinin doldurulamayacagi... Ondan 3 gomlek ustun forvetiniz var. Sakatlandi. Yeri zaten coktan dolmus, ustune cok kaliteli adam almisiniz.

Jo ile Hakan aynı zamanda oynasaydı da Hakan Jo'nun 2 katı gol atardı. Aynı kariyeri boyunca attığı 332 gol gibi. Bende bunu anlamıyorum, nedir bu Hakan Şükür küçümsemesi. Yabancı oyuncu olunca harika, Türk olunca beceremez.
Hocam mal ortada. Yerlisi, yabanci kiyaslamasi yapan yok. Jo ile Hakan ayni yas gurubunda olsa idi, Hakan Sukur en iyi orta sira anadolu takiminda 4 yil oynar, ondan sonra 2. ligin yolunu tutardi. Ruyasinda bile GS'yi goremezdi.

Zamaninda Mario Jardel Hakan'in yerinde oynamaya basladi. Millet golcu gordu.

Ersun Yanal Hakani kovup, Fatih Tekke'yi oynatmaya basladida, milli takim forvet gordu. Hakan Sukur'un milli takimin dunya kupasi 3.su oldugu zamanki performansini dusun. Adamin normal hali o. Kondisyon basinca kosuyor gorunup, sahada geziniyor eleman.

Hakan kisisel iliskilerini kullanarak GS'de uzun yillar oynadi. Adnan Polat akilli adam, bunu aninda defetti. 2006 yilindaki facia olmasa FB 2003-2007 arasinda 4 yil arka arkaya sampiyon olacakti. Bununda ana sebeplerinden biri Hakan Sukur'u kovmayan, adamin kulupte dal sacak salip, teskilat kurmasini saglayan zayif yonetimler. Adnan Polat geldide, butun eskilikleri temizledi, GS'de dogru duzgun ayaga top oynamaya basladi.

Hakan Şükür'ün bu kadar kötü anılmasının tek sebebi zamanında futbolu bırakmaması ve kendisi maskara etmesidir. İşte Hagi bunu başardı ve kariyerinin en iyi noktasında futbola veda etti. Şimdi kral.
Peki asıl KRAL kim?
Hocam ben 1995 yilindada bu adam futboldan anlamiyor diyordum. 2010'dada anlamiyor diyorum. 94 yilinda lisedeyim, Psikoloji dersinde hoca devamli kisilik bozukluklarina Hakan Sukur'den ornek veriyor. Hoca GSliydi. Sonundada bu tur adamlar genelde gurup kurup, gurubu kendi cikarlari icin kullanir, asiri duygusallik yaratip, ortami somururler diye anlatmisti. Korkarimki Hakan Sukur GS'de daha cok uzun yillar oynayacak, bizde kafayi yiyecegiz turunden sozler soylemisti. Zaman psikoloji hocasini hakli cikardi. Siz Hakan Sukur'e kral diyebilirsiniz, ama bizdeki adi rahmetli Kemal Sunal'in unutulmaz film karakteridir. Cunku mal ortada. GS'de kral varsa, o kral Bulent Korkmazdir.