protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baros ne hocam? Bostan korkulugu mu? Hakan Sukur'un 3 yilda attigi golleri adam sadece bir yilda atti. Hatice degil netice onemli. Forvet adam gol atar. Performansi golle, assistle olculur. Hakan 1998-1999 civari haricinde vasat oyuncuydu.

GS camiasindaki Hakan Sukur fetisizmini hic anlamiyorum. Eleman yillarca avrupada bir baltaya sap olamadi, bir sezonda 5-6 maca cikamadi, siz yine gidip kalitesiz kumasi bas taci yaptiniz. Baros, Kewell, Jo, Keita, birde adini bilmedigim meksikali eleman Sukur'e gore cok daha kariyerli futbolcular.

Daha yeni Jo'yu aldiniz. 5 kere cebinden Hakan Sukur'u cikarir. Denizli macinda ilk yarinin son dakikasinda Jo'nun ceza sahasi icinde birebirde onundeki adami gecip, cektigi sutu gordun mu? Hakan 16-17 yil futbol oynadi... 16 yilda bir kere bile oyle birebirde adami Jo'nun gectigi gibi gecemedi. Jo'nun attigi golu Hakan atabilir mi? Kesinlikle atamaz. Hakan o pozisyonda olsa sirtini kaleye doner,topa basar, 3-5 metre gerideki futbolcuya pas verirdi. Karamabole yanlislikla vursa ilk sutunda yere yikilir, kaleciden donen topu tamamlayamazdi. Sen italyanlara Hakan Sukur iyi forvet de, millet sana biyik altindan guler. Avrupadaki takimlar Hakan Sukurun basarisizligi yuzunden turk milli takimindan futbolcu almiyor neredeyse. Rusya avrupa sampiyonasinda 3. oldu, tum futbolculari avrupaya gitti neredeyse. Bizde 3. olduk, bizim futbolculari kimse almadi... Sence niye? Karpuzun kelek cikma ihtimali yuksekte ondan. Cunku gecmisteki karpuz cok fena cikti.

Kusura bakmayin ama su andaki kadrodaki futbolculari cok kucumsuyorsunuz. Hakan Sukur'un 28 yasindaki hali bile bu kadroda yedek kalir.
Baros ne hocam? Bostan korkulugu mu? kardeş bu cümle kopardı beni acayip güldüm ++