merhaba arkadaşlar ;
sorunum şu ki çarşamba gecesinden beri uyumuyorum.
en son çarşamba akşamı uyudum , gündüz uyandım akşam üstü okulda final sınavıma girdim ve 3 ay önce izlemeye karar verdiğim kyle xy nin dublajlı bölümlerini indirdim. ve perşembe akşamı saat 7 gibi izlemeye başladım.
film bi tür etki yaptı ve sabaha kadar izledim sabah saat 10 gibi izlemeyi bırakıp çarşıdaki işlerimi hallettim gün boyu akşam okula gidip sınavıma girdim bu arada hiç yemek de yemedim.
akşam okuldan sonra eve hazır bi şeyler isteyip yine diziyi izlemeye başladım ve saat sabahın 7 si olmak üzere halen izliyorum.
yorgunum uyumak istiyorum fakat bunu yapamıyorum.bugün gece 3 gibi yattım fakat 2dk geçmeden geri kalkıp pc tekrar açtım... dizi çok farklı bir bağlanma ve merak duygusu oluşturdu.. şu an 3. sezon a başlamak üzereyim.
bunun bana ne gibi zararı olabilir ? daha önce bu kadar uykusuz ve izlemede kalabileceğimi bilmiyordum , önceki denemelerimde beynim uyuşuyor ve 4. filmden sonra boş boşuna izliyor gibi hissediyordum ama bu dizide 1. bölümden itibaren olan herşeyi hatırlıyorum. sanki birisi 30 sn video gösterdi ve bu 30 sn hatırlanır o gibi uykum olmasına rağmen bunu nasıl yapabiliyorum ?
ders çalışmış olsam bile unuturdum muhtemelen ... kafam karıştı açıkcası..