ama aklıma takılan Husus şudur.
Ellerinde değişim yapmak istediğim ürün yok ise bir üst modelini vermek zorundalar. Bi çok yazı gördüm böyle ama resmi olarak görmedim okumadım
Tüketici hakları ile ilgili yazılaraı araştırıyorum hala
Kafanızdan hak uydurmayınız lütfen.
8 gün 10 gün 14 gün herkes bir şey söylemiş.
Mağazadan aldıysan ürünü tek bir hakkın var. Aldıktan sonra 30 gün içinde ürünün ayıplı çıkması halinde satın aldığınız mağazadan; (eğer arıza yoksa mağazadan kendiniz satın aldığınız ürünlerde keyfi iade hakkınız yoktur)
- para iadesi
- ürünün tamir edilmesi
- ürünün yenisiyle değiştirilmesi
- ürün bedeli kadar inidirim
talep etme haklarınız vardır. Bu haklarınızdan istediğinizi kullanabilirsiniz. Bizde genelde sadece ürün tamiri hakkımıza varmış gibi davranırlar. Ve satıcı topu direk teknik servise atar. Ama bilin ki mal ayıplı çıkarsa ilk 30 gün içinde direk satıcı ile muhattap olabiliyorsunuz.
Başka mağazadan getirilen üründen fiyat farkı falan alamazlar. Fatura üzerinde yazan ürün neyse aynısından eşek gibi vermek zorundalar. Ayrıca firmanın mağazaları farketmez. Yasal olarak franchaising değil o firma. Yani tüm mağazalar aynı merkez şirketin vergi levhası altında çalışan şubelerdir. Yani seni A mağazası bağlamaz senin karşında tüzel bir kişilik var.
Ayrıca hiç uğraşma direk tüketici hakları hakem heyetine git kaymakamlığa. Yasal olarak 600 küsür bir meblağın altındaki ürünlere tüketici hakem heyeti bakıyor üzerindeki bedeller için tüketici mahkemesine dava açman gerekiyor. Fatura bedelin yasal sınırlar içinde dava açmadan tüketici hakları hakem heyetine hemen pazartesi dilekçe ver kardeşim ürün değişimi hakkımı kullanmak istiyorum yaz. Eşek gibi değiştirme yapmak zorunda kalırlar. Ayrıca hakem heyeti kendi bilirkişisine falan baktırır masrafı ınlardan ister falan diye acil hallederler.
Bir de öyle o ürün yoksa bir üst modeli vermek zorundalar diye bir şey yok. Bir üst modeli fiyat farkı isteyerek verebilirler. Senin durumunda hiç bir işe yaramaz.
Bazı firmalar bunu prestij ve müşteri memnuniyeti için yapabilir. Benim bir sanal mağazam var ve bazen müşteriyi kazanmak için sorunlu çıkan ürünlerde böyle bir uygulama yapıyorum. Ama adamlar zaten kampanya fiyatına neredeyse zararına satmışlar böyle bir uygulama yapmazlar. Zaten böyle bir şey talep etme hakkın yok senin.
saygılar