Birincisi : Bu senin hakkın. 8 gün içinde sorgu sual olmadan iade almak zorundalar
ikincisi : eğer arıza çıkmışsa ve-veya donanımsal sorun ise ve garanti kapsamında ise senin istediğin şartlarda değişim yapmak zorundalar.
Yırtık olacaksın biraz tabiri caiz ise.
Yok eğer değişim veya iade yapmaya yanaşmayıp, şu yok bu yok diyorlarsa, ilçe kaymakamlığına başvuruyorsun
1 hafta içinde maksimum 10 gün içinde
2S KURALI çerçevesinde ürününü değiştiriyorsun
anladım..
Gittim konsutum fazla üstelemedim.
Çünkü hem mağaza kapanıyordu hemde araştırma yapmak istedim
iade istemiyorum neden mi ? 599 TL laptop aldım neden iade ediyim ki dimi ?
bu nedenle ürün değişmesini istiyorum.
Dedikleri şu var bide ;
BAŞka mağazadan ürünün aynısını getirtir isek fiyat farkı olur dediler. Çünkü kampanyalı ürün bu dediler.
Bende dedimki madem kampanyalı ürün aldığımda değişim yapabileceimi söylediniz dedim. sustu vs vs. neyse dedim yrn tekrar gelicem dedim ben cıktım fazla vaktimde yoktu. zaten 14 gün içinde değişim veya iade si var %100 fatura üzerindede yazıyor.
bide saçmalığa bakın neymiş laptop kontrol edilecekmiş. bnm kusurum varsa iade olmayacakmış falan dediler dedim geçin o işleri yemezler hesabı yaptım sonra lafı değiştirip iade garantimzi %100 dediler...
ama aklıma takılan Husus şudur.
Ellerinde değişim yapmak istediğim ürün yok ise bir üst modelini vermek zorundalar. Bi çok yazı gördüm böyle ama resmi olarak görmedim okumadım
Tüketici hakları ile ilgili yazılaraı araştırıyorum hala