Arkadaşım aylık için bir şey demiyorum siz hesaplarsınız, gün başına 3,500-4.000$ lık adwords hesaplarını yönetiyorum.
Bu sebeple neyin ne olduğunu az çok bildiğimi zannediyorum.
Konunun buraya açılmasının sebebine gelince neden r10 un geleceğinden Adwords bölümünde bahsettiğimi ilk mesajı okursanız anlıyabilirsiniz.
Ayrıca mesajınızın sonunda ders verirken anlattıklarınızı okuyunca bilgilerinizin ne kadar yüzeysel olduğunu ve Hafta sonu anlatılan derslere hala ihtiyacınız olduğunu görebiliyorum.
Son bir nokta Başlık olarak r10 un geleceği demişsiniz ama konu Adwords kısmında, içerik adwordsle ilgili.
Bence siz başkalarının geleceğine ve yaptıklarına bakmadan önce doğru yerde doğru başlıkla ve doğru içerikle konu açma konusunda biraz kendinizi geliştirin.
Bırakın herkes işini yapsın. Kupon dağıtılması zarar derğil kardır. Bu işi ticarete dökmek ise selbest piyasa ekonomisidir. Google bile buna pek karışmıyor. Yapacak birşey yok.
TBm nedir. Tıklama başı maliyet. Yani sizin belirlediğiniz, Google tarafından biraz kalibre edilen bir kısım.
Reklam sırası Nedir: sizin anahtar kelime için belirlediğiniz bütçe doğrultusunda birinci - ikinci veya dördüncü sırada çıkmasıdır reklamların.
Kalite Puanı Nedir: Verilen reklam metninin site içeriği ve anahtar kelimeler ile olan uygıunluğu, gösterim ve tıklanma sayıları vs. üzerinden hesaplanan punlamadır.
Yani hiçbirinin kupon veya normal reklam ile değişeceğini sanmıyorum. Sadece sizin reklama verdiğiniz değer, ayırdığınız zaman ve işi bilmenizle orantılı olarak değişebilecek değerlerdir.