TOKAsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben böyle postlar atılsın veya övgüler atılsın diye bu konuyu açtım ne kadar dokundu sizlere bu davranışım? Bu konu Hosting Şirketleri bölümü altında insanların herhangi bir hosting şirketi hakkında bilgi edinebileceği, görüş paylaşabileceği Nasıl Bilirsiniz bölümüdür. Dikkatli okunduğunda burada müşterilerin görüş bildirmesi gerektiğini anlamanız gerekirdi. Bu bir karalama çalışması değildir. Ben fikrimi söyleyip aradan çekilmişken siz alakası olmayan konuları burada ortaya sürdünüz ve yine alakası olmayan kişiler beni hiç alakası olmayan sorulara maruz bıraktılar. Ha olurda birgün yalan konuşmaya karar verip sahtekar olurum o zaman sizin büyük bir firma olduğunuzu tüm dünyaya duyururum. Bu konu altında fazlasıyla mesai yapıp size ve gereksiz postlarınıza cevap verdim. Bundan sonra istediğinizi yazıp çizebilir hatta sorunun çözüldüğünü bile duyurabilirsiniz konuyu takip etmiyorum.
Sevgili Tokasoft;

Öncelikle nedense bu gün benim takip ettiğim kadarı ile saat sabah 11 den saat 14 e kadar konuyu okuyordunuz. Cevap yazmanızın sebebinide bir destekci aramanıza bağlıyorum. Konuyla ilgili olarak fazla mesainizi harcamakta istemiyorum. Sadece hala ne mantıkla böyle bir tavırda olursunuz anlamış değilim.

Konuyu saptırdığımız söz konusu değildir. Biz haksızlığınızı ve bu haksız oluşunuzla yetinmeyerek farklı yollarla konunun aslını bile anlatmadan (ne kadar doğru anlatırsınız oda sorgulanır, kendi formunuzdaki gibi anlatsanız bile makbuldur.) sadece kötü yorumu yapılarak dile getirmenize göz mü yumsaydık. yada herkes yazsın çizsin biz hakkımızı savunmayalım mı istiyorsunuz.

ayrıca Lütfen tanımadığınız bir firma hakkında
TOKAsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not: Sahte üyelikler açıp bu konu altında çok memnun olduğunuzu yazmayı deneyin. Genelde sizin seviyenizdeki firmalar bu şekilde müşteri topluyorlar.
bu yazınızla hala hakarete devam etmektesiniz. Buda sizin ne seviyede olduğunuzu göstermektedir. Demekki sizin sıklıkla yaptığınız bir durum. Lütfen kendi yaptıklarınızı başkalarına lanse etmeyiniz. Ayrıca Çok güzel açıklamısşınız burası şu bölümü v.s. die .Merak etmeyin biz sizinde dediğiniz gibi yazdığınız yoruma eleştiri yapmıyoruz neden yazdınız demiyoruz. Siz yazın biz cevaplayalım. Unutmayınki burada Firmalar cevaplayamaz ibaresi yok. Sizin neden yazdığınızı sorgulamıyor bilakis yazdığınız haksız hakareletiniz karşısında kendimizi savunuyoruz. Buda Sizin yazma hakkınız olduğu gibi bizim cevap hakkımızı kullanmamız demektir. Asıl siz konuyu farklı mercilere çekiyorsunuz.

Baxer Kullanıcısının Ekonomikhost ile çalıştığı sıralar firma bizde değildi. Zaten bu terslikler yaşandığı için devredildi. Biliyorsunuzki Bilgilerin ve hizmetin güncelliği , Bu günki durumu geçerlidir. Baxer arkadaşımıza Firmamız adına yaşatılan aksaklıktan dolayı özür dileriz. Butarz olaylar asla ve asla bu gün yaşanmamaktadır.

Sevgili Tokasoft Mesainizi boş karalama çalışmalarına harmamanız bence de çok mantıklı olacaktır.

Firmamızla hiç çalışmamış birisi olarak haksız ön yargılarınızla bu şekilde laflar sarfetmeniz sahsınızın karakter yapısını belli etmektedir.

Size mesainizde başarılar dilerim...