Selam arkadaşlar bir derdim var ve sizlerden yardım almak istiyorum.
Ben bu web konularında pek fazla bilgi sahibi değilim ama forum forum geze geze okuyup göre göre istediğime ufak ufak ilerliyorum.
Amacım vBulletin ile bir forum kurmak (ilerde buna Joomla ile bir portal eklemekte var) ve bu forumun içeriği vs si ile birlikte google ile aramı iyi tutmak. Bir adsense hesabım var sitede reklamda veriyorum.
Asıl soru; bu tarz bir olayla uğraş içine girmiş bir kişinin bilmesi gerekenler nelerdir? Php öğrenmeliyim,Seo öğrenmeliyim ve dahası... İşte ben bu "dahası" kısmını arıyorum...Şuan ne bilmem gerektiğini bilmediğim için herşeye saldırıyorum ve pc başında beynim 547659867599'a bölünüyo haliyle hiçbişi yapamıyorum.Ve tabi buda beni sıkıntıya sokuyo. Web ile uğraşmak bana eğlenceli geliyo ama bu işi tam anlamıyla yapabilmem için öncelikle ne bilmem gerektiğini nasıl bir donanıma sahip olmam gerektiğini bilmek gerekiyor.
Ve eminimki benim durumumda olan başka arkadaşlarda vardır bu konu onlar içinde faydalı olacak diye düşünüyorum.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevineceğim. Bu konuyu R10.NET e açmanın en doğrusu olduğunu düşündüm çünkü burada herkes WEB işi ile uğraşıyor ve benden kat kat bilgiye sahip.Tecrübeleriniz ve bilgilerinizden birçok kez faydalandım forumlarda. Hepinize teşekkür ederim.