3 Gunduz ve 3 Gece calısan personel. Tek msn adresı nın 3 ayrı PC de calıstırılması, 4 ayrı sistemin butun bilgisayarlarda acık olması. Destek hattının kapı zili gibi otmesi. Siteye giren herhangi bir kişide anlık uyarı ve sadece Sunucu sesleri...
1 kişi burada yazıyor olsa bile diger kişi anında cevap veriyor. Hadi diyelim oda baska bir iş ile ugrasmakta. Bu sefer digeri cevap yazabiliyor. Farzedelim ki oda lavaboda. Ne R10 nede baska bır yer musterimizden onemli degil. Anında bırakılıp cevap yazılır. Ki şu anda size gec cevap vermemın sebebi de ticket cevaplamamdan.
24 Saat destek diyerek ulaşamamazlık durumu olmuyor yanı. 24 saat diyorsak 24 saat

Canlı canlı gormek isteyen olursa ofisimize bekleriz. En azından calısma seklimizi gormus olursunuz.
Reklam konusuna gelince; cok sukur reklama ihtiyacım (kendım ıcın dıyorum) yok. Amacım post kasmak filanda degil. Veyahut boyle bır konuda o yazıyla musteri cekmek gibi bir derdimde bulunmuyor.
Velhasıl kelam guzel kardesim bizi bilen biliyor. Hesaplamaların cok guzel olmus. Ama ben sana 3 dakika içerisinde otomatik cevap ta verırım ellede yazarım
Not: bu arada atılan ticket sayısının azlıgından bahsetmişsiniz. Burası bir veri merkezi. Bir ton sunucu var. Yeri geliyor sunucu hizmeti verdiğimiz kişilerin bayileri bile canlı destek alıyor