Öncelikle, gerçekten ellerine sağlık tasarım çok güzel fakat kodlama için aynı şeyi söyleyemiyeceğim bütün dosyaları şifrelemişsin, şimdi o tasarımı sabit tutmak yanlış olur insan oynamak ister sıralamaya 4 değil 3 fakat biraz farklı boyutlarda resimlerle oyun koymak ister ama SIRF linkin oradan silinmesin diye neredeyse bütün dosyaları şifrelemişsin, yani diyorsunki "Ben sizin için bunu yazdım ama alıp geliştirmeyin sakın ha! bu benim! ve benim siteme link verin" sırf link için bunu yaptığını düşünüyorum, sitenin hiçbiyeriyle oynama yapılmıyor muhtemelen byterun ile şifrelenmiş çözmek isteyen için biraz uğraştan sonra çözülür ama senin böyle vermeyi uygun görmenden dolayı böyle bir uğraşa girmedim, düzenlenemeyen bir tema kurulurmu (?) orası tartışılır, genede eline sağlık ciddi bir emek söz konusu..
O kadar çok şey yazmışsın ama sana 2 kelime yazıcam.
Kullanma Kardeşim. Madem o kadar düzenleme kabiliyetin var. Şifresiz veren arkadaşlarda var . al onlarınkini kafana göre düzenle. Ben onca uğraşımın karşılığında 2 tane link almışım. Bu 2 linkinde kendini bilmez bir gerizekalı ( lafım genel ) yüzünden heba olmasını istemiyorum.
Ayrıca normal bir kullanıcı için gerekli yerler şifreli değil. Sidebar , footer insan gibi kullancak olan biri footer ına linkinini ekleyebiliyor , sidebarını düzenliyebiliyor , reklam alanlarını otomatik değiştirebiliyor . yani normal bir kullancıı için sorun yok.
tesekkurler gercekten herkez paylaşmaz ellerine turegine saglık kurmadım ama arsivledim.. +++
Hayırlı olsun. Beğenmene sevindim
Bu temada dcr uzantılı oyunları çalıştırabiliyormuyuz ?
Denemedim ama . büyük ihtimalle çalışır. wordpress üzerinden dcr çalıştırabiliyorsan bu temadada çalışır.