Hani konuyu kapatmıştık. Bu ne şimdi?
Yönetici arkadaşlardan rica ediyorum bu konu ile ilgilensinler. Arkadaş hem post atmıyor. Hem yalan konuşuyor. Hem de üstüne üstlük çıkmış bir sürü mesaj yazacak yüz buluyor kendinde. Madem yayınlıyordun tüm konuşmayı yayınlasaydın. Hiç bir kelimesine dokunmadan.
Öncelikle şunu söyleyeyim. Ben mesajlar atılmadığı için yapmadım tüm bunları. Arkadaş bana baştan yalan söylemeye başladı. Yoksa mesajlar geç atılır tez atılır sorun değil.

Konu cumartesi bitecekti. Taa geçen cumartesi. Sudan sebeplerle postu atmadınız. Sebep olarak da forum üye aktivasyon mailinin saatler sonra geldiğini gösterdiniz. Ama sadece 20 dakika sonra geldiğnin ispatladım. Tabii burası aşağıdaki mesajda yok. Sebep olarak Fransa ile Türkiye arasındaki saat farkını gösterdin. Onu da IP bakarak Türk IPsi ile üye olduğunu söyleyince arkadaş üye olmuş benim yerime dedin. Ben arkadaşa çok önceden söylemiştim demek ki o geç üye olmuş dedin.

Neyse konu kapatılsın. Sen mükemmel birisin. Farkına varamamışım. Hadi arkadaşlar postlarınızı bu arkadaşa emanet edin. komci21 nickli arkadaş da övüyor kendisini. Haa kimmi bu komci21 arkadaş? Ben - trade verinceye kadar mesajı okuyup da cevap vermeyen - trade verince de gelip beni anlayışsızlıkla suçlayan şahıs. fbifbi212 nin alt komşusudur kendisi.

Konu kapatılsın lütfen.