_TopraK_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gun önce adsl olan evımde aynı pc ile rahatca giriyodum, dedim gibi burda adsl yok tlfnu modem yapıp turkcell int kullanıyorum..muhtemelen dns adreslerinizi düzeltirseniz giriş yapabilirsiniz demişsiniz belki o şekilde olur ama nası yapacamı bilmiyorum..
Bilgisayarınızın Başlat tuşuna basınız, ardından Ayarlar, daha sonra Ağ Bağlantıları, kısmını tıklayınız..

Yeni bir pencere açılacaktır, Yerel Ağ Bağlantısını o kısımda göreceksiniz ve onu sağ tıklayınız ve en altta bulunan Özellikler, kısmını tıklayınız.
Daha sonra, ''Internet İletişim Kuralları(TCP/IP)'' kısmını göreceksiniz açılan pencerede.
Bu bölümden ''Internet İletişim Kuralları(TCP/IP)'' kısmını 2 defa tıklayınız ve daha sonra açılan pencereye, ''Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini kullan'' ifadesini seçiyorsunuz ve ardından Dns adreslerinizi yazıyorsunuz.

Şuan kullanmış olduğum dns adresleri:

1.Bölüme: 208 67 222 222
2.Bölüme: 208 67 220 220

yazdıktan sonra ''Tamam'' diyorsunuz ve artık sitenize giriş yapabiliyorsunuz.

Son olarakda arkadaşınızın kullanmış olduğu ''Dns adreslerini'' deneyebilirsiniz.

Not: Vermiş olduğum dns adresleri kendim kullanıyorum ve kapalı olan sitelere girmek için yurt dışındaki ''Dns Adreslerini'' yazarak giriş yapabiliyorum, sizde bir deneyin.