bu yazıdan ne demek istediğin anlaşılır da bu yazıyı bu şekilde yazarsan yani rewrite yaparsan her bakımdan çok acemi olduğun anlaşılır.
Mesela;
ADHD is a condition that the children and adults.(bu eksik.bunu ADHD is a condition that
affects the children and adults. olarak yaz)
Some experts, however, said that ADHD is in May to 8% and 10% of children of school age.(burda
verb in eksik.bunu da Some experts, however, said that ADHD has affected 8% and 10% of children of school age in May olarak yaz.yani başka türlü de yazılır ama daha basit olarak böyle.)
What this means is that this disturbance in May,
no longer in adults not previously thought.(burda da verbin eksik.burda yazının orjinaline bakmak lazım.ayrıca this means is that this çok itici oluyor.
This means ile başlasan daha iyi olur.)
This seems not possible, the guidelines and are easily bored or frustrated tasks. (burda da hata var da..)
diğer kısımlara bakmadım.yazının orjinaline bakmak lazım.dediğim gibi yazılan anlaşılır ama böyle bir konuda açıkçası bu nasıl ingilizce be derler
Edit:ben bu yazının orjinalini buldum ama yapamamışsın be abicim

bak mesela son cümlen soru mu değil mi anlaşılmamış.o şekilde de kullanılır ama yani nasıl desem başka türlü yazılır o.