Hosting Şirketi FX Bilişim
Adresi:
http://www.fxbilisim.net
Arkadaşlar hostumu taşımak istediğimden araştırdım forumda ve bu arkadaştan bir Reseller kiraladım NS ler hemen yönlenmediğinden IP üzerinden pek test edemeden hemen tamam dedim ve Saat akşamüstüydü ve eft yapma saati geçmesin diye ilk işim EFT yapmam oldu.
Sonra taşımayı yaptım, flash oyun sitemde sorun yoktu fakat film-video sitem için kullandığım scripti host çalıştırmadı beyaz sayfa çıkıyordu sorunu bulamadım.Arkadaşa durumu izah ettim hosttan yararlanamadığımı ve geri ödemeyi istedim oda bir dk müsade istedi ve arkadaşını aradığını söyledi ve şuan hesap bilgileri elinde olmadığını pazartesi günü halledeceğini söyledi tamam sorun değil dedim.Daha sonra gittim hemen aynı saat içinde başka bir firmadan reseller alıp taşındım yeni reselleraldığım firmadada çok cpu yiyormuşum diye birsorun yaşadım bana mail atmışlar fazla cpu harcadığım için.Bende TakunYA arkadaşla konuştuğum için kafa dalgınlıkla bu arkadaşa gittim dedim böyle bir mail yollamışsınız falan filan, hayır biz değiliz dedi ve bende durumun farkına vardım özür diledim..(Logları koyucak sanırım o yüzden ayrıntılı anlatma gereği duydum.)
Daha sonra pazartesi oldu ve arkadaştan msnden görüşerek geri ödemeyi istedim sonuçta hostinge sorun olmasada ben hizmetten hiç yararlanamadım scriptim çalışmadı yada hehrangi bir fonksiyon eksikti hostta vs. ve geri ödeme istedim.Bana geri ödeme yapamayacağını böyle bir kuralın olmadığını anlattı durdu.Yani kullanmadığım bir host için parama el konuldu bilginiz olsun..
Bilgilendirme: İşin Kısacası Bu Firmanın Bu gibi durumlarda Para Geri İade Durumu söz konusu değilmiş.Tüketici haklarına göre 7 iş günü içinde geri ödeme yapılacağını bilmiyor herhalde arkadaş.Sizde benim gibi tufaya düşmeyin önce güzelce test edin sorununuz yoksa ödemeyi yapın.