merhaba arkadaşlar artık günde 1 paket yetmez 2 paket içer oldum dertler , sıkıntılar artmaya başladı ancak zararlarını görmeye başladım bugun arkadaşımla oturuyordum bi laf attık ortaya sıgarayı bırakalım diye oda tamam dedi bende. dedim paket bitsin idda başlasın son paketimi içiyorum

1.000 tl sine girdik kim kaybederse ona 1.000 tl vericek kendime pek güvenemiyorum ama bırakmakta istiyorum bakalım ne olucak

yönetim nicimi değiştirirmi acaba

aklıma gelmesin istiyorum artık.
Amatör futbolcuydum. Bir ara feci bi sakatlık yaşadım yaklaşık 6 ay futbol oynayamadım ayağımın üzerine basamadım. O arada sigaraya başladım sigaraya başlayınca futbol bitti. Aradan 2 yıl geçti Futbol sahasının etrafında geziniyordum baktım maç var bi izleyeyim dedim acayip şekilde heves başladı. Dedim ben bu sigarayı bırakırım ve kaldığım yerden başlarım. Sigara paketini o anda kırdım attım günlük sabah ve akşam olmak üzere toplam 15 kilometre koştum pestilim çıkana kadar. Allah için güzel oyuncuydum birde sol ayaktım şanslıydım yani. Önce 3.lig'de başladım. Oynadığım takım süper amatöre düşünce başka takım istedi oraya geçtim Sonuç şuan 2.Lig B klasmanında oynuyorum ve sigarayı bırakalı 8 ay oldu.

Diyeceğim şu ki; Sigara önce beyinde bitiyor hocam iddaa falan bahane