Mesene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunucu.com.tr fdcturkey.com dakikhost.com mustafa batuhan isimli şahsa aittir.ddos yapmak suçundan 2000+ yıllarda polis tarafından siberalerm v.s gib sitelere zarar verdiğinden dolayı tutuklanmış biridir.bunlar unutmayın.!
Hayatımda hiç tutuklanmadım, 1 kez göz altına alındım sebebi de bir darp olayı yüzünden aldığım para cezasını(740 TL) tebligatın ulaşmamasından dolayı ödememiş olmamdan kaynaklıydı.

Bizim işimiz internet sitelerine zarar vermek olsaydı, internet servis sağlayıcılığı yapmıyor olurduk. Bahsettiğiniz olay ise, ahlaksız bir kişi tarafından üzerime atılmış bir suçlama neticesinde savcılığa gidip ifade vermemden ibarettir. Bahsi geçen olayda, polis tarafından ALINMADIM, beni polis çağırdı ve kendim giderek ifademi verdim. Önce poliste ifade verildikten sonra, savcılığa sevk olunur ve savcılıkta da ifade verilerek mahkeme tarihine kadar ya hapis yatarsınız ya da serbest kalırsınız. Olay ile ilgili herhangi bir delil, kanıt veya kesilmiş bir cezam yoktur. Öyle olsa, olay tarihinden itibaren halen şirketin başında çalışıyor olamazdım.

Konuları bilmeden, hatta adli konuların da nasıl işlediğini bilmeden yazması kolay gibi gözükse de, yazdığınız mesajlar neticesinde etkinin nerelere ulaşabileceğini kestiremiyorsanız, sadece duyumunuz olan konular hakkında yorum yapmamanızı öneririm. Şuna da emin olun, şu yazdığınız mesaj yüzünden, başınıza bana açılandan çok daha büyük işler açabilirim.