Ödemenizi Amerikan vergi yasalarına uygun olarak yapabilmemiz için lütfen durumunuza uygun
vergi formlarını aşağıda açıklandığı şekilde bildiriniz.

1.Amerika - Kurumsal veya Bireysel - Vergi İdaresi form W-9'u göndermek zorundadır.
2.Amerika dışı - Etkin bir biçimde kurumsal veya bireysel gelirle Amerika'ya bağlı olanlar - Vergi İdaresi Servisi form W-8BEN'i göndermek zorundadır
3.Amerika dışı - Etkin bir biçimde kurumsal veya bireysel geliri olmadan Amerikaya bağlı olanlar - Amerikada aktif olmadığını bildirmeleri gerekir - Hiç bir formu doldurmanıza gerek yoktur.

Eğer durumunuz w-9 veya w-8ben formunu göndermenizi gerektiriyorsa lütfen formu indiriniz ve el imzanızla birlikte geri gönderiniz. - bu belgeyi
support@infolinks.com adresine ekli biçimde gönderebilir veya +212-419-0975 numarasına faxlayabilirsiniz.

Eğer durumunuz bildiri ifadesi göndermenizi gerektiriyorsa lütfen İsminiz, alan adınız ve aşağıda bulunan metinle beraber yanıtlayınız.
"I hereby declare that I do not have any income effectively connected to the USA".(bu aynen gönderileceği için çevirmeye gerek duymadım)

not: amerikada yaşamadığın için senin durumun 3.gruba giriyor sanırım en son durumu yapıp göndermen yeterli.Umarım yardımcı olmuştur kolay gelsin.