merhaba arkadaşlar.
bugün malatya iş bankası şubesinden kendi adıma bir türk lirası hesabı açtırdım.
işlem yapan görevli bana bu hesabı internet üzerinden kullanabileceğimi söyledi ve hesabın hemen aktif olduğunu söyledi ancak benim elimde hesap no ve müşteri no dışında bir bilgide yok(hesap kağıdı üzerindeki bilgiler bunlar).
Bankamatik için olan kart daha elime geçmedi 15 gün içinde elime geçecekmiş.
Ben işbank interaktif bankacılığına girdiğimde anında şifre seçeneğine bastığımda ve gerekli bilgileri girdiğimde
"İnteraktif Bankacılık şifrenizi belirleyebilmeniz için Bankamatik ya da maximum kartınızın alışveriş harcamalarınızda kullanabileceğiniz durumda olması gerekmektedir.
İsterseniz 444 02 02 numaralı telefonumuzdan *.2.1.1 tuşlayarak müşteri temsilcilerimiz ya da Bankamatik ve Bankamatik+ cihazlarımız aracılığıyla da interaktif bankacılık şifrenizi belirleyebilirsiniz.
İnteraktif bankacılık şifrenizi 3 kez hatalı girdiyseniz ya da şifrenizi değiştirmek istiyorsanız 444 02 02 numaralı telefon şubemizi arayarak 9 haneli müşteri numaranızı, ardından 4 haneli telefon şifrenizi tuşlayınız. Telefon şubemizden 7.2 menümüzü kullanarak kendinize yeni bir interaktif bankacılık şifresi belirleyebilirsiniz
."
bu uyarıyı veriyor. Benim bu hesaba internet üzerinden ulaşmam için ne yapmam gerekiyor şimdi ? 15 gün boyunca hesap kartımın gelmesini mi beklemek zorundayım başka bir çıkış yolu varmı ?