merhaba sevgili r10 uyelerı yaklasık 3 gundur sunucum kapalı. Bana bildirilen sebepler ise ip lerin turktelekom tarafından banlandıgı vs. Cözüm olarak kabin degişicek yeni ipler tanımlanacak 3 gundur sunucuma tr den erişim yok. Tahminimce Switch lerınde problem vardı datacenterin suç Turk Telekoma atıldı.
Agır konusmamak için kendimi tutuyorum ama şunların altın çizmek istiyorum

Leaseweb: Kaan bey tarafından söylendiğine göre ticketlara gec cevap verip ilgi gösterilmiyormuş. Bir çok r10 üyesi gibi bende leaseweb pişmanıyım

Layervps-KLavyehosting e gelince: Kaan bey'in mesajlarıma sın 24saattir cevap vermeyişi ilgilenilmeyişi beni çileden çıkarmış durumda. Bir kabin değişikligi yeni iplerin gelmesi bu kadar uzun sürüyorsa pes diyorum başka birşey demiyorum.

3gündur sunucuya ulaşamam itibar para kaybıma ve en önemlisi itibar kaybına sebep olmustur. Ağır cümleler kullanmadan şunları sölüyorum Leaseweb klavyehosting sizi kızınıyorum. Aldığınız ücretin karşılıgını veremiyorsanız lütfen yapmayın bu işi. 3günde bana verdiginiz kayıp ağır oldu yinede size bu kadarını sölüyorum