arkadarşlar dün akşam saat 9 gibi bir e-mail aldım sistemhost tarafından ve bana bir fatura oluşturulmuş.
email :
Alıntı
Sayın ***** ******,
Aşağıdaki preforma fatura oluşturulmuş ve ödenmesi gerekmektedir:
Açıklama:
OCAK ŞUBAT MART BAND GENİŞLİĞİ AŞIMI
Detaylar:
AYLIK BAND GENİŞLİĞİ LİMİTİNİZ 2GB (********.com)
AŞILAN 43.89GB
GB/AY BİRİM FİYAT 2$+KDV
=============================================
Ödeme Bilgileri:
=============================================
Fatura Numarası : 31459
Fatura Tarihi : 2009-04-05
Sipariş Numarası : 563766625
Adınız : *******
Soyadınız : ******
Şirket :
Toplam Vergi : 15.80$
Toplam Tutar : 103.58$
Not: Eğer yeni bir ürün sipariş ettiyseniz, bu preforma fatura ödenmediğinde siparişiniz 15 gün sonra iptal edilir.
* Yeni bir alan adı siparişi verdiyseniz ödeme gecikmesi yaşandığında alan adınızın bir başkası tarafından alınabilir durumda olduğunu göz önünde bulundurunuz. Alan adınızın bir başkası tarafından alınmaması için ödemelerinizi sipariş esnasında yapmanız önerilmektedir.
-----------------------------
Sistem Internet Yaz. Hiz. Ltd. Sti.
destek@sistemhost.com
Tel: 0284 2131990
Fax: 0284 2149111
http://www.sistemhost.com
bu mailin üstüne bir ticket attım
attığım ticket;
Alıntı
siteme erişim durduruldu sanırım sebebini öğrenebilirmiyim ve database yedeklerini panele girip alamıyorum bütün database yedeklerini mailime gönderin ve bütün hostinglerimi iptal edin.........
aldığım cevap;
Alıntı
Aylık band genişliği limitinizi çok fazla aştığınız için siteniz erişime kapatıldı. Yedeklerinizi size ancak band genişliği ödemenizi yaptıktan sonra verebiliriz. Eğer ödemeyi düşünmüyorsanuz 2 ay sonra hukuki takip başlatılır ve avukatlık ücreti de ödemek zorunda kaldırsınız bilginize.
tekrar ticket attım;
Alıntı
nasıl yani ödeme yapmadan yedeklerinizi veremiyoruz böyle bir saçmalık yedeklerimi en kısa sürede mailime gönderin lütfen ardından hemen hukuki işlem başlatabilirsiniz......
aldığım cevap;
Alıntı
Bir önceki ticketa verdiğimiz cevaptaki gibi ödeme yapmadan yedekler size verilmeyecektir ve siteniz açılmayacaktır.
bana bu fatura oluşturulmadan ne bir uyarı maili aldım bw limitini geçtiğime dair nede başka birşey.
birkaç aylık emeğim vardı gittiler ben ödemede yapmıycam yedeklerimide istemiyorum siz siz olun bu firmayla çalışırken dikkatli olun sözleşmesine çok dikkat edin resmen tuzak şeklinde sözleşme hazırlamışlar...