Esenin yazdiklarinla benim sorumla alayci davranislarin kendinin bi halt oldugumu gøsteriyor?
Hocam kusura bakma.
Alaycı tavır değil bu benim genel tavrım. Ukalaca algılanır genelde. Ama kişilere yönelik değildir kesinlikle.
Bu genelde gördüğüm bir mesele. Zaten oraya senin için söylemiyorum diye de belirttim. Ama sen üzerine alınmışsın. Ben orada senin temel bilgisayar kavramlarına aşina olmadığını söylemedim. Ama sen de seonun en temel meselelerinden birini atlayıp bandwidth kısmak için adım atmışsın. Senin yaptığın bu atlamayı bazı arkadaşlar tüm genel bilgisayar kavramlarını atlayıp web tasarımcı ve seocu olmak için uğraşıyorlar. Ben onlara mesaj göndermiştim. Sen üzerine alınmışsın.
Yoksa kırıcı olmak ya da seninle alay etmek istemem.
Ayrıca soruna bir değişik bakış açısı da ben vereyim.
Bandwidth ten kısmak için dışarıdan çağırdığın her resim, her css dosyası, her swf, her object veya her iframe kodu hem çağırılan sayfaya bir link vermektir hem de kopya içeriktir. Senin sayfana dezavantaj dosyayı çağırdığın sayfaya avantaj kazandırır.
SEO çalışırken sadece çok yüksek trafikli stream veya flv dosyalarını başka sitelerden çalışmak olabilir. Ama sayfa tasarımı veya içeriği ile ilgili kısımları diğer sitelerden çağırırsak google ın algoritmasında -rep i alırız.
Tıpkı senin bana verdiğin gibi...
kusura bakma tekrar...
saygılar