Konunun yerimi bilmiyorum ama çok canımı sıkan bi olay paylaşmak istedim.internet üzerinden müşteri destek hattından gönderdiğim mesaj aşağıdadır.
Alıntı
1,5 aydır garanti bankasıyla çalışmaktayım.Hesap açtırdıgıma pişman olduğum bi bankasınız.
Hesap açtırırken internet şubesini acilen kullanmam gerektiğini ve bugun açılıp açılmayacagını sordugumda açılır deyip 2 gün boyunca yaklaşık 5-6 saat 4440333 nolu sözde destek hattınızdan bilgisiz ve yetersiz elemanlarınızın oldugu ve yeterli kadar eğitim almamış destek hattınızın yalan yanlış yönlendirmeleri sonucu o gün işlem yapamamam yüzünden zarara ugramam umrumda değil bu sizinde umrunuzda değil.
3. gün banka şubesine tekrar gidip tekrar internet şubesine başvurmam, zaman ve itibar kaybetmem de sizin umrunuzda değil.Şubeden aranıp "imza" için aranıyorum.imzamın gerektiği söyleniyor.Şube'ye gittiğimde arandığımı ancak ne için arandığımı göremediklerini söyleyen kişilerle karşılaşıyorum.imza istiyorsunuz ama ne imzası?
CepBank denen bir kolaylık yapmışsınız yine sözde.Cepbank tanımlama işlemi yapıp cep telefonuma gelen kodu girdikten sonra arayan banka yetkilisine de onay vermeme ragmen cepbankım aktif olmuyor.Telefonla destek istendiğinde şubeye gitmem gerektiği söyleniyor...
Hesabımı kontrol ederken görüyorumki 2 gün üst üste 3 er YTL kureko sigorta poliçesi adı altında bi kesinti var.işlem cinsine bakıyorum OTOMATIK.Haberim yok imzam yok bilgim yok.Nedir ne değildir diye
sözde destek hattınızı arıyorum.
Söze kureko ile başlıyorum.hemen cevabımı alıyorum.
0212 444 3336 numaralı telefondan bilgi almam gerekiyormuş.
Hadi ya.bu numarayı neden ezbere biliyorsunuz?Kureko yetkilisiyle yapılan görüşme sonucu hesap açtırırken bana bilgi verilmiş olması gerekmesi,ben formu İMZALAMAM, sağlık poliçesi istemiş olmam gerektiği.iptalini istiyorum.Çünkü 3 taksit kesilmiş benden habersiz(!).Hesap iptali için yaklaşık 10 dk bekliyorum telefonda.Aboneliğimin iptal edileceğini vergilerin düşüldükten sonra bana geri ödeme yapılacagını söylüyor.Neden ve ne hakla!?
Hesap açtırırken bi hayli bi hesap açış ücreti alıyorsunuz zaten bu yetmiyormu?
Online işlemlerdende ücretinizi alıyorsunuz?
Siteye giriyorum HAKLI MÜŞTERİ HATTI numarasını alıyorum.Arıyorum açan yok.
Tahminime göre bu şikayetimde cevapsız kalacaktır.