Müdür üstüne alınma ama kişisel olarak sana söylemiyorum.
Ama makale nedir bu sitede bir sürü insan bilmiyor.
Makale yazarlığı bir konu hakkında bir şeyler yazmak demek değildir.

Bu yazdığın bir makale değildir.
Sen sadece yapılması gerekenleri adım adım sıralamışsın. Oysa makale bir konu hakkında nedenleri ve niçinleri ile birlikte kanıt göstererek örneklendirerek yapılan bir yazı türüdür.

Maalesef bu makale olayı bilişim sektöründe yanlış biliniyor ve kullanılıyor.
Bir paragraf etmeyecek metinlere makale deniyor.
@norabilisim in verdiği faydalı tavsiyeler de bir makale değildir.
Bir yazının makale olması için belirli ön şartları içermesi ve açıklayıcı bir metin olması lazım.

Bir çok seo yazarının yaptığı gibi 1. adım, 2. adım, 3. adım şeklinde yapılan açıklamar makale değil Türkçe'de tam karşılığı olmayan ingilizcede tutorial denen açıklayıcı öğretici metinler veya manuel olarak tabir edilen el kitabı kullanma kılavuzu tarzı açıklamalardır.

Örnek vermek gerekirse bu yazının makale olabilmesi için her maddenin nedenleri ve sonuçları ile kanıt göstererek açıklanmazı lazım.
Mesela Arama motorlarını yasaklayacağı tarzdan kelimelerden kaçınılmalıdır başlığında, arama motorları hangi kelimeleri yasaklar, bu kelimeleri neden yasaklar, bu kelimeler kullanılırsa sonuç ne olur, kullanılmazsa faydası ne olur, bu kelimeleri nasıl tanımlar? gibi sorulara yanıt verdiğinizde bu bir makale olur.

Ben bu sitede çoğu zaman çok detaylı açıklamalar yapıyorum ama hiç birine makale diyecek cesareti bulamıyorum. Bunlar faydalı yazılar paylaşımlar ama kesinlikle makale değildir.

Tabi yine de açıklamaları aynen kullanacak herkes alıntı yaptığı sayfayı yazmalı.

saygılar