Merhaba lar bir çeviride yardımızı istiycem çok acil birine mail atmam gerekiyor tezimle ilgili bunu ingilizceye çeviricek kişilere şimdiden teşekkür ederim
Alıntı
Merhaba ben Alpay turan. Türkiye’de yaşıyorum. mail adresinize internetteki sayfanızdan ulaştım ve bana yardımcı olabileceğinizi düşündüm.ben türkiyeli bir sanatçıyım ve şuan resim ana sanat dalında (yada resim proğramında da diyebiliriz) master tezi yazıyorum. tez konum sizinde yakından ilgili olduğunuz interaktive art ile ilgili. Konu başlığım: The Interactive Art That Avails Of Digital Technologies At The Contemporary Art. Alt Konu başlıklarım: interaktive art, dijital art , net art ve new media art. Güncel konular olduğu için Türkiye’ de bu konularla alakalı kaynak sıkıntısı var. Tezimi yazabilmem için bana kaynak konusunda yardımcı olabilirmisiniz? Bu kaynaklar makaleler , yayınlanmış ilgili kitaplar vs. olabilir. İnteraktif sanat ile ilgili çalışmalarınız olduğu için sanatçı olarak sizden bahsetmek istiyorum ve Eğer mümkünse mail yoluyla sizinle ve sanatınızla ilgili bir röportaj yaparak tezimde yayınlamak istiyorum. Teşekkürler.