Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
2 yıl önce "neden olmasın" dediğim, kodlamayı birkaç kez denediğim bir oyun projesi var, Türkiye'de patlayabilecek bir iş. Mesailer, meşguliyetler derken birkaç kez yeniden kodları yazmaya başladım ama tam kafamı veremedim. Neyin ne olacağına sağlam kafa yordum.
Sadece oyunun yazılması da yetmez, oyun tutunca finansal faaliyetler (reklam dışında gelir olanakları vardır) sunucular alınması vs de gerekli. Benim altına girsem ilk hafta ilgiden sunucu çökse yeni sunucu bile alamam. Diyorum ki 20bin ytl'ye ben bu oyunu kodlayayım haklarını teslim edeyim. Net gelirden %15 bakım ücreti alayım, sistemin bakımını ben yapayım, hesaplarıma göre bu %15 bile beni ihya eder, bir yazılımcı olarak beni özgürleştirecek maddi olanak sağlar.
Güçlü, ne istediğni bilen bir yatırımcı arıyorum. Bana verdiğinden fazlasını belki ofis kurmaya, sunuculara falan harcayacak. Bunlar benim tek başıma altından kalkabileceğim işler değil, o halde düşündüm, bir abi elimden tutsun, proje gerçekleşsin, faaliyet kârı ona kalsın, ben de bana düşenle bir standarta yaşar, bakımını yaparım.
Teknopark'da şirket kurarsanız vergilerin önemli bölümünü vermezsiniz, bu konuda da danışmanlık yapabilirim.