Alıntı
Merhaba,
GSM numaraları eft gibi parasal işlemlerin onay adımında kullanıldığı için bir çok banka maalesef telefondan bu işlemin tamamlanmasına izin vermiyor. Bu yüzden şahsen kimliğinizle şubeye uğramanız gerekmektedir. Aynı sorunu geçen yıl ben de yaşadım ve şubeye gitmek zorunda kaldım. Hatta bazen bankalar cep telefonunuzu silmiyor, yenisini ekliyor. Ama internet bankacılığı için yeni numaranızı tanımlamıyorlar. Sorun bu da olabilir. Ama kesin çözüm için şubeye gitmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkürler ilginiz için. Hocam defalarca telefon ettim, komple kimlik bilgilerimi son şifrelerimi, ilk şifrelerimi vs. saydım.. Olmadı, kabul etmiyorlar. Kesinlikle değiştiremeyiz diyorlar. Yani ısrar'da edemiyorsun, onlar da haklı..
2 gündür üst üste gittim sıra yetişmedi. Şimdi bu iş perşembe veya cuma'ya kalırsa eminim hakkımda şikayet açanlar olacaktır. Hiç yoktan rezil olacam boş yere.
Telefon ile veya atm ile ödemeler yapılabilir fakat hangi birini yollayayım ki. Sadece şuan aktif ödeme bekleyen 8 tane arkadaş var. Ayrıyetten ben satış yapıyorum. Her seferinde hesabıma para geldi mi gelmedi mi diye atm'ye de gidemem.. Her şekilde bunu halletmem şart. Fakat bu'da iyice uzayacak gibi görünüyor.