Merhaba arkadaşlar.

(Edit) Önemli NOT: Arkadaşlar sadece 1 tane hesabım vardı. O'da iş bankası idi. İş Bankası hesabımı iptal ettirmek zorunda kaldım. Garanti bankası için başvuru yaptım. En kısa sürede ödemelerim olan arkadaşlara, fazlasıyla ücretler gönderilecektir. Bu aksaklık için özür dilerim. Hepinize iyi bayramlar şimdiden...

2 senedir iş bankası kullanıyorum, ilk defa çözemediğim bi problemle karşı karşıyayım. Ve bu beni çok mağdur etti..

Geçen cuma telefon numarası güncellemek için şubeye gittim. Eski numaramı 0543 xxx xx xx'i, yeni numaram olan 0506 xxx xx xx ile değiştirmek için. Numaramı girdiler fln.. Ben dedim şifreler sıfırlanır mı herhangi bir problem olur mu? Yok dediler, girerken tlf yerine yeni numaranızı girin dediler. Tamam dedim, eve geldim.

Akşam alacağı olan arkadaşlar msn'den yazdılar işte, hatırlattılar. İş bankası internet bankacılığına 30-40 defa denememe rağmen giremedim. Sistemdeki bilgiler birbirini tutmuyor diyor...

Defalarca telefon ettim. Bu tip değişiklikler telefon ile değil, bizzat şubeye giderek yapılıyormuş. Yardımcı olamadılar. Cuma, cumartesi, pazar geçti ve ben pazartesi ödemeleriniz yapılacak diye söz verdim arkadaşlara. Hesapta para var fakat insanlara ödeme çıkamıyorum :S

Dün gittim, sıra yetişmedi. Bugün gittim sıra yetişmedi.. Yarın çok önemli işlerim var... Bankaya uğrama fırsatım olmayacak. Şimdi bu GSM değişikliğini düzeltmenin, şubeye gitmekten başka çaresi yok mudur?

Ödeme bekleyen bir çok arkadaş var fakat yollayamıyorum paralarını. Çok mağdur oldum, lütfen bilenler yardımcı olsun.

Teşekkürler.