Böyle anlarda kelimeler,evet herşeyi anlatmakta kendini biricik marifet sistemi gören kelimeler tasını tarağını toplayıp kaçıyor.Siteye gerince,ürpermeyle yoğun bir duygu arasında sıkıştım ve kelimeler "bu beni aşar "dercesine duygularımın arkasından bir yılan gibi kıvrılıp gitti...Bakmayın şu cümleleri gevelediğime şu anki duygularımdan bir kırıntı bile aktaramıyorum ama bir taraftan kendimle çelişerek yazıyorum.O ki can verirken ebedi can alan;O ki toprağa düşerken yükselen;O ki "Allah'ın katında rızıklandırılan" O ki kendisine şefaat hakkı verilen O ki biz fanilere nispet gerçek deri ve hayat sahibi olan,O ki melek üstü melek makamında...Bir yandan O'nun gıpta ettiğim makamına bakıyor ve O'nun adına seviniyorum bir yandan da duygularım"Ne olur eli kalem tutan böyle verimli ve istidatlı kardeşlerimizi Doğu'ya göndermeseniz;oraya askeri teknik içinde yetişmiş askerler gönderseniz"diyor;ama duygularımı bir kenara koyunca aklım;"her Türk yiğidi hazır birer askerdir" diyor.Duygularımı lütfen yanlış anlamayınız,bütün iyi niyet ve samimiyetimle üzüntümün tesiriyle sarfediyorum.Bizim şu anda ölümsüzlük makamındaki şehit kardeşimize yapabileceğimiz en güzel şeylerden biri güzel ruhuna birer Fatiha göndermek...Ve onun uğrunda Şehit olduğu bu Cennet vatanı ve değerlerini yaşatmaya çalışmak...