R10.net

R10.net (https://www.r10.net/index.php)
-   Off-Topic (https://www.r10.net/off-topic/)
-   -   Pasif gelir kandırmacası (https://www.r10.net/off-topic/2960664-pasif-gelir-kandirmacasi.html)

trk2019 26-09-2021 16:59:40

Pasif gelir kandırmacası
 
İnternet tarihinin en büyük yalanıdır. Yok efendim günde bir saat çalışarak gelir elde edecekmişiz de yok biz uyurken sistem çalışacakmışda... Günde bin dolar kazanan adam nasıl uyuyacak acaba? Hiç soran yok. O noktalara gelmek için harcanan emek ve zamandan bahseden yok. Artık bu iş dolndırcılık yöntemi olmuş.

Mesaili işte 5te birakir gidersin, internet işlerinde 7/24 stres altındasın, bir gecede sistemin patlama durumu yani banlama durumu var, tabii bunlar gerçek bir gelir için geçerli, pasif gelir vaadiyle vur kaç yapanlar için değil, onlarda strese girmezsin zaten çünkü ortada hiçbir gelir olmayacak sadece belki giden parayı stres edersin:)

Neyse tecrübe etmeden anlamayacak çok insan var sonuçta, konuya vakıf arkadaşlar çeşitlendirebilir tecrübeleriyle ama bir kazanç elde etseniz bile öyle yan gel yat osman tarzında bir kazanç dünya üzerinde yok.

Hala anlamayan var, demek istedigim bin lira verip bir paket satis işi aldiniz, günde 100 kişiyle ugrasip para kazandiniz, bir suru zaman harcayip, stres altinda iş yaptiniz, işte bu pasif gelir değil; aynı zamanı ve emeği yani iş gücünü vererek otogarda bilet satarak da kazanirdiniz.

AZADE 26-09-2021 17:00:34

Bence adsense tarafında risksiz bir sektör de pasif gelir var ama her şeye pasif gelir demeleri beni de rahatsız ediyor bir miktar.

Eyupoglu 26-09-2021 17:03:25

Bazı kişiler kafasını bu konuda iyi kullanıyor. Çünkü, bizim insanımızın hazır parayı, birşey yapmadan kazanmayı, 1i 10 yapmayı çok sever. Adam da ne yapıyor? İşte xx işi yapın manyak para kazanın. Son zamanlar da gördüğünüz işte site hızlandır para kazan, benim paketimi sat para kazan muhabbetleri gibi.
Aslında olay basit ben şuan bir takım şeylerden para kazanıyorum, şimdi kimse yanlış anlamasında ben bu bilgileri edinmek için çaba sarfetmişim, kalkıpta birilerine satacak kadar enayi değilim hele ki 50-100 tllik bir fiyat ile. Peki bu adamlar niye atıyor? Çünkü, pazar tıkandı adamlar müşteri bulamıyor kimden ne gelirse deyip hem millete pdf v.b kaynak satarak para kazanıyor hem de bu kişilerin getirdikleri müşterilerden kazanıyorlar. Bir nevi eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur misali, insanların heves ve hayalleri ile oynuyorlar.

ByHickimse 26-09-2021 17:03:28

Pasif gelir, kazanç garantili ama altta küçük not kazanç garantisi yok forumda popüler insan kandırma lafları bunlar sadece.

enisyavuz 26-09-2021 17:09:04

kesinlikle katılıyorum.. yan gelip yatarsanız ayda 0,73 kuruş kazanabilirsiniz. Test edildi. Bunun için bile bi şeyler yapmak gerek tabi. Tam yan gelip yatmak sayılmaz.


MELİH 26-09-2021 17:09:11

pasif geliri ne şekilde tanımladığınıza göre değişir.

ev sahibi olup evi kiraya vermekte pasif gelir sayılır.
ama bu, kiracıyla yada başka şeylerle uğraşmayacağınız anlamına gelmez.

önce tanımı iyi yapmak gerekir

trk2019 26-09-2021 17:09:13

Alıntı:

AZADE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1081044242)
Bence adsense tarafında risksiz bir sektör de pasif gelir var ama her şeye pasif gelir demeleri beni de rahatsız ediyor bir miktar.

Hocam adsensenin hiçbir yeri pasif gelir değil maalesef. İlk 6 ay pasif gelir gibi gorulebilir ama işin içine girince kazandiginiz parayi sabitlemek icin saçlarınızı beyazlatirsiniz halbuki ayni parayi doner ustasi 70 yasina kadar gunde 8 saat calisarak 100 katini kazanir.

NursenAy 26-09-2021 17:09:41

Öyle demeyin hocam. Eğer sizin de olağanüstü güçleriniz, kurnaz taktikleriniz, muhteşem sırlarınız varsa siz de kuantum mekanizmasıyla harika bir pasif gelir oluşturabilirsiniz. 😂 😂 😂

trk2019 26-09-2021 17:11:09

Alıntı:

mcatakcin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1081044312)
pasif geliri ne şekilde tanımladığınıza göre değişir.

ev sahibi olup evi kiraya vermekte pasif gelir sayılır.
ama bu, kiracıyla yada başka şeylerle uğraşmayacağınız anlamına gelmez.

önce tanımı iyi yapmak gerekir

konuyu anlamamissiniz. ev kiraya vermenin neresi pasif gelir? kiraciyla ugras, ev tadilatiyla ugras, evi almak icin ugras vs.. yani emek, caba var işin içinde.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:10:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.