R10.net

R10.net (https://www.r10.net/index.php)
-   Android & IOS Alışveriş (https://www.r10.net/android-ios-alisveris/)
-   -   konu yok (https://www.r10.net/android-ios-alisveris/3830792-konu-yok.html)

uvajed 14-10-2024 01:16:12

ios android demosu alabilir miyim?

PionDijital 15-10-2024 15:43:36

Uygulama satın alındı. Gelişmeleri not şeklinde güncelleyeceğim.

gecesiyah 23-10-2024 22:39:26

Dating app için ödemenin yarısı yapıldı. Teslimat bekleniyor.

ajansec 28-10-2024 22:56:17

hocam özele bakar mısın

ilkayduran 28-10-2024 23:26:58

iOS ve android demosu alabilirmiyim ?

gecesiyah 02-11-2024 00:03:42

Alıntı:

gecesiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1088221422)
Dating app için ödemenin yarısı yapıldı. Teslimat bekleniyor.

Hayatımda gördüğüm en dandik uygulama beyler. 2 hafta zaten yayınlanmasını bekledik. Yayınlandı eski sürümü yüklemişiz dediler güncelleme atacaz dediler üstüne basa basa benim trafiğim çok dememe rağmen free firebase kurulu sistemde yarım gün çalışmadan çöktü hiç bir şekilde kullandıkça öde sistemine uygulamayı kabul etmiyorlar. Dikkat etmenizi öneririm 10k bugün beni batırmaz giden günlerime yazık. Admin panel denen birşey zaten yok kimin kime yazdığı belli değil o yüzden size kurulu bir demo sunmuyorlar. Denemeden asla almayınız.

maxitr 13-11-2024 13:43:57

Demo ve detaylı pm alabilir miyim? Bazı arkadaşlar ile sorunlar yaşamışsınız. Biz de yaşar mıyız? Bilgi rica ediyorum.

gecesiyah 24-11-2024 20:45:27

Alıntı:

smsonaylar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1088368198)
Herkese merhaba, arkadaşlar uygulamanın eksikleri var. 50bin 100bin değil bu uygulama ile 1tl bile kazanamazsınız. Uygulama 1 ayda play store mağazamda onaya gönderildi, arkadaş kişisel problemlerim var dedi ses çıkarmadım ama burada peynir ekmek gibi açık artırma ile uygulama satmaya devam etti.

Uygulamada üyeler yazdığında, karşı cevap verirseniz üyeye bildirim gitmediği için yazdığınız cevaptan, eşleşmeden vs haberi olmuyor. Yani uygulamanın bildirimleri çalışmıyor. Çalışmadığı için de uygulamayı siliyor.

Üye mesaj yazdığında kime yazdı belli değil, üye yaş sorarsa yandınız çünkü o görüyor ama siz admin panelden asla göremiyorsunuz.

Uygulama için logo, mağaza görselleri, SEO çalışması, reklam çalışması, 3 farklı kişiden profil hesap satın alımı yapıldı, masraf ettim ve arkadaşa bildirim sistemi olmadığı için ödeme almanın imkansız olduğunu söylediğimde yeni bir güncellemenin bir kaç güne çıkacağını ve bu sorunların hallolacağını söyledi güncelleme için de aynı şekilde beklemeye devam ediyoruz. Uygulamadaki eksikler giderilmeden yatırım yapmayın. Belli ki arkadaş geliştirmek ya da olduğunu iddia ettiği güncel versiyonu müşterilerine vermek yerine mevcudu satabildiği kadar kişiye satma peşinde. Herkese aynı yalanlar size güncelleme atacağız... Uygulamayı satın alan arkadaşlar ile görüşüyoruz, herkese mi eski versiyon yüklendi ve güncelleme atılacak? Madem yeni bir versiyonu var tüm sorunların hallolduğu, o zaman neden hala herkese sorunlu versiyon teslim ediliyor?

Kimi satın alanlara senin uygulamanda bildirim sorunu olmayacak falan deniyormuş. Sorun var arkadaşlar, benim uygulamamda da sorun yoktu güya ama bildirim falan yok. Üyelerle selamlaşmadan öteye gidemezsiniz. Amacınız insanlarla sadece selamlaşmaksa uygulamayı kesin alın.


kesinlikle katılıyorum bende alıp pişman olanlardanım bir kuruş bile kazanamazsınız maalesef.

HÜSEYİN BAŞOĞLAN 29-11-2024 00:08:33

Uygulamayı bir aydan fazla zaman önce ihaleden aldım. Uygulama geç yüklendi, yüklenmeden önce kesin şu bu şeklinde bilgi alamadım. Yeni console yada eski console şeklinde bir bilgi verilmediği için bana console hesabı aç dedi ve açtım. Doğal olarak yeni hesap açtım. Uygulama yüklendi ama test süreci var dediler, test ekibimiz var sıraya aldık dendi, şimdi anlaşamadık vs oldu.

Daha neyin ne olduğu belli değil. Alırken konuda yazan yıldız ile belirtilenler bir iki haftaya olur dediler, kaynak kod teslim dediler. Ama halen ne uygulama var yayında nede kaynak kod.

1500 tl bir önemi yok benim için, ama enayi yerine koyulmayı sevmiyorum.

ALan arkadaşlara sorayım demiştim ama sormaya gerek yok zaten mesajlarınızdan belli oluyor sağlıklı bir uygulama olmadığı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:24:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.