Bence gayet normal herşey. Bu site bu şekilde 15 yıl daha açık kalsa yine bu şekilde olur. Sadece 3 sayfan indexli olur. Onlarada user gelmez. Aramalarda da çıkmazsın.

Sebep 1 : Google sitenin içeriğini almak için böcükler yolluyor. Bu böcükler içeriğini alıp sitenin indexlenmesini sağlıyor. Fakat bu böcükler resimleri okuyamıyor. Yani resim olarak eklediğin yazıları okuyamazlar. Bu sebeple http://www.galiba.net/about.asp sayfasındaki verileri hiç bir zaman göstermez. Belki sonra indexler ama aramalarda çıkmaz.

Sebep 2 : Bu örümcekler sitene geldiğinde şifre girişli kısımlarıda listelemezler. Yani http://www.galiba.net/forum/default.asp linkin indexlenebilir ama Forum kelimesinde çıkamayacağına göre aramalarda yer almazsın. İçeriğini birtek normal kullanıcılar değil böcüklerde göremiyor. Forumunu ziyaretcilere açarsan kullanıcı kazanmaya başlarsın. Bence paylaşım bölümlerin kitli kalsın gerisini aç kullanıcıya.

Sebep 3 : Ana sayfanızda hiç bir açıklama yok. Sırf resim. Resimler siteyi olumsuz etkiler. Ana sayfan sitenin aynasıdır. Sitende neler var neler yok göstereceksin ana sayfanda. Anlatacaksın siteni. Sitene giren kullanıcı bilecek içeriğinde neler var. Sitenin her yerine linkler olacak. Böcüklerde aynı şekilde gezerler siteni.

Sebep 4 : İçeriğine uygun sitelerle çapraz link değişimi yapmalısın. forumda link değişimi bölümünden sitelere ulaşabilirsin.

Sebep 5 : Meta tagların ve titleler çok güçsüz.

Sebep 6 : Siteni directorylere ve arama motorlarına ekleyebilirsin. Aramamotorları müneccim değil. Siteni nerden bilecekler.

...
..
.

Siteye baktığımda ilk gözüme çarpan eksiklikler bunlar oldu. Dediklerimi düzenlersen herşeyin çok farklı olacağını göreceksiniz. İyi çalışmalar. Kolay gelsin.