İsimtescil'den biraz önce bir domain aldım. Kredi kartıyla peşin olarak ödeme yaptım. Aslında nic.tr'den alacaktım fakat gittim isimtescil'den almaya karar verdim son anda. 23 YTL'yi anında kredi kartımdan çektiler fakat domaini hesabımda göremedim. Birkaç kişiye aldığım domaini söyledim. Domaini farklı sitelerden sorguladık hepsinde domain kayıt edilebilir durumda gözüküyor. Sizce bu neyin nesidir? İsimtescil'den ilk defa .gen.tr uzantılı bir domain almaya kalktım ve bu sorunu yaşadım. Siparişlerim linkine tıkladığım zaman önceden aldığım tüm domainler için "faturanız hazır" ibaresini görüyorum fakat biraz önce almaya çalıştığım domainin yanında "faturanız hazırlanıyor" yazıyor. Bu ne demek oluyor? Dediğim gibi domain sorgulamalarında aynı domain farklı firmaların sorgulama sistemlerinde kayıt edilebilir durumda gözüküyor. Bir başkası bu domaini başka bir firma aracılığıyla kayıt edebilir. Aynı domain için iki farklı kişinin ücret ödeyip aynı domaini alabilmesi sizce ne kadar mantıklı? İsimtescil ile aynı sorunu yaşayan başka biri var mı aranızda? Kendilerine konuyla ilgili bir e-mail attım biraz önce. Dakika başı inboxımı yeniliyorum cevap yok. Sanırım 24 saat destekleri yok. Zaten önümüzdeki iki gün cumartesi, pazar... İş günü değil diye iki gün cevap yazmayacaklarını tahmin ediyorum. Bu iki günde de sorunun ne olduğunu anlayamazsam sinirden ölürüm herhalde. Bu sorunla karşılaşan başka birileri var mı aramızda?
Yazı biraz uzun oldu zaman ayırıp okuyanlara teşekkür ederim.