verdiğim son kişisel cevaptır: benim kimseyle ticaret yaptığım yok

o forumda tanıdığım biri dahi yok. Ben sadece bizi haklıyken haksız konuma düşüren arkadaşlara kızıyorum.
dpye saldırarak onların fikirlenini değiştiremezsiniz. adamlara neyin ne olduğunu öğretmeniz gerek. çünkü adamların cidden neden bahsettiklerine dair bi fikirleri yok. olay sadece konusuna hit çekmek. şuan yaptığınız aleyhimize çalışıyor. Her konu sizin istediğiniz anda silinemez, bütün modlar her an müsait olamaz. "deli dana" sen yapma bari bunu. sende modluk yaptın burda, sende dedin herşeye yetişemiyorum diye. az biraz empati.
aynı şey youtubeda olmadımı. armutun biri bi video koydu, youtube gerekli önlemlerei alana kadar bi süre geçti, bu sırada süper milliyetçilerimiz ortalığı gereksiz ayağa kaldırıp tansiyon yarattı. youtube bizi bölmeye çalışıyor dendi yok düşmanımız google dendi, silince dost mu oldu ? dpninde yapacağıda fazla birşey yok.
Birileride hala tutturmuş osmanlı diye. ulan osmanlı hakikaten süper bi devlet olsaydı 3 kıtada at koştururken acınacak hale düşermiydi. kaybedermiydi bütün topraklarını.
arkadaşlar yeter artık cidden üzüldüm yani bu olaylara. siz devam edin saldırın dpa. aslanlarım benim...
arkadaşım adamlara neyi anlatalım anlamıyorlar dahada dikleşiyorlar bizle demekki dp yönetiminin hoşuna gidiyor bu tür konular millet çekinmeden açabiliyor