ya beyler yapmayın allah aşkına. Digital point bir gelir paylaşım platformu, çok zeki (!) arkadaşlar böyle tartışmalar yaparak konularının daha çok hit çekmesini sağlıyor. Ne kadar tartışma o kadar para, siz cevap vermezseniz herif zaten fayda getirmediğini görüp yapmayacak. kısaca kullanılıyorsunuz yani milliyetçilik duygularınız kullanılarak.
Bu olaylardan sonra büyük ihtimalle dpye trden giriş kapatılacak, kapatılmazsada bu tarz başlıklar katlanacak ( ki leet demiş hergün böyle 3-5 başlık oluyor diye) çünkü gördüler konuların ne kadar popüler olduğunu.
Not: şimdi bu mesajdan sonra sen nasıl türksün nasıl müslümansın diyecek hıyar kişiler çıkacağını biliyorum. varsın desinler ben bulurum bi 10. köy...
1-Eğer biri sana nasıl Müslüman'sın ve nasıl Türk'sün derse hıyar dersin.Daha ortaya çıkmamış bir laf için üslubuna dikkat et.
2-Konu hit çekiyor demişsin.Heralde konunun pr'si artıyordu
3-Bu tip konularda varlığımızı hissettirmemiz şart,şahsım adına konuşuyorum ben burdaki bazı arkadaşların şöyle deyin böyle deyin söylemlerine karşı durdum.Üslubumu korudum.Her platformda da tartışırım.
4-DP'den Türkiye girişleri kapanacakmış.Böyle yönetilecekse kapansın.Hata onların değil de bizim mi olacak ki ayrıca oradan kazanacağımız 3 kuruş için heralde küfür etseler de susup "ya sakin olalım,milliyetçilik damarımızı kullanıyorlar" diyelim.Zaten ortada bir küfür de var
5-DP'de bokunu çıkaran arkadaşlar da ya sussun ya da konuşmayı bilene meydanı bıraksın..