Banner Reklam verilecektir.

Reklamı Yapılacak site www.sanalhane.com/forum

İLgilenen Arkadaşların...

Site Adı...
Reklam Yerleri / Ebatları
Günlük Tekil Hit
Günlük Sayfa Gösterimi..
Gönderebileceği Min. Yada Max. Hit.
Ücretlendirme... (Piyasayı Takip ediyorum Uçmayalım Pls.. )
İrtibat Kurulabilecek Msn / Mail vs..

Ödeme Eft Yada Havale olaraK Gönderilecektir. Paypal kullanan arkadaşlar müracat etmesin lüten. Paypal kullanmıyorum..

****** İçerikli Siteler Ve Forum siteleri yazmasın lütfen...

Forum siteleri Yazmasın diyorum çünkü Forum reklamı yapılacaktır. Bir forumdan çıkıpta başka bir foruma kayıt olmak hiç kimse için cazip gelmez Mazur görün...

Yukarda istemiş olduklarımı Pm ile gönderirseniz durum değerlendirilmesi yapılacak ve en uygun fiyatı veren arkadaşa reklam verilecektir...

Başarılı bir reklam çalışması olursa şayet uzun vadede çalışabilirim...

Reklam verecek arkadaşlardan özür diliyorum. bugün başıma gelen talihsiz bir olay yüzünden sitemdeki bütün yapmış olduğum ek kodlamaların hepsi kayboldu... Tamamiyle çıplak bi hale dönüştü.. Bunlarla yeniden uğraşmam gerekiyor. Normal haline döndürür döndürmez tekliflerinizi değerlendireceğim. Herkesten özür diliyorum... Bütün emeklerim bi update yüzünden yok oldu

Arkadaşlar... gece gündüz çalışarak siteyi eski haline getirdim. Reklam tekliflerinizi bekliyorum. En uygun teklifi verene reklam verilecektir. ayrca deepkarizma pm ni altım msn e ekledim ama online değilsin... bi görüşelim..

millet google dan parayı vuruyor anlaşılan