Herkes kendince haklı pozisyonda şuanda, Haksız olan kim ? Onu araştırmak gerekiyor. 1 senelik adsense kullanıcısıyım ve r10'daki banlandım mesajlarını görmekten gerçekten sıkıldım.
Herkes herşeyi bilinçsizmi yapıyoruz hayır! Bence Google değilde Türk dispritörlerimizde iş yok derim. Eniginden çüçüğüne bahane buluyor Banlıyor.
Google Interneti yerinden oynatıyor arkadaşlar halen farkında değilsiniz sanırım.
Google Adsense reklamı mp3 sitelerine vermediği günden buyana kim mp3 sitesi açıyor ?
Bir seneye kadar google arama sonuçlarından çıkan sitelere girmekte tedirgindik ailemizin akrabalarımızın yanında neden? "İslam" yazıyor giriyorsun p*rn* site çıkıyor. Adsense pronoyu yasakladığından bu yana kaç bintane site yayınını durdurdu. MUYAP bahane Google Şahane sloganını yazıyorum buraya,
Uyan türkiye Adamlar Internetin devi ... senin şurada avazın çıktığı kadar haykırman birşeyleri birlikte yapalım olmasın böyle şeyler demen adamların umurumdamı ya, kapatırlar türkiyeye keyiflerine bakarlar. Kaç tane adsense kullanıcısı var ki şimdi şuanda çocuk bile sitedeki gizlenmiş adsense reklamını, reklam olarak biliyor ve tıklamıyor .