ya harbıden ınanamıorumm yaa gercektenn ınanamıorumm..bukadarr salk olduqumaa bukadarr senıı koru korunee sevdıqımee ınanamıorumm..senınn ıcın bn bıı hiçkenn hemdee..senınn ıcınn bn cok kere kendımdenn odunn verdım..senlee 1snn daha fasla beraberr olmak içinn herseıı yapablırdımm.. hersamn bı umuttunn bnm ıcınn ..senn ıstedıınn zmn bn senn hayatındaa oluyorumm ıstemedıqın zmnnsa bı andaa dıttt gdıyorumm!!sdecee senn elıdee oluoo buu..senn bnii bi an sevmenii bnaa bkeree senı sevıyorum demenıı haketmedımmı bn..bkercıktee olsaa cokmuu fazlaydıı bnaa..3senedırr ole yadaa bolee hayatındaym hayatımdasın..senn hepp yanındaa olmayaa calıstımm..amaa ynee sen ıstedıqınn surecee..suansa sadece 'nabr lan' dıee baslayabıleceınn herangıı bıı ınsanımm hytndaa..sıradan ve basıt.. cok aptall belkıı cok salakcaa bsee buu amaa senn içinn onemsızz olmakk senn ıcnn sıradann olmakk bnm cookk zoruma gdıoo be ..cok zoruma gıdıo! yaa okadrr aptall olan bsee daha varkii senlee dıtttt bılee korkuorumm bn.sendenn yaa sevdıqım adamdan! yokk bolee bsee.. gttıqındenn berıı bn burdaa kafayıı ycekk kdar senıı ozlerkenn..senn ordaa bnmm adımıı dahıı hatrlmıcakk durumdasınn..okadarr dıttt bı durumki buu anlatamamm..sanaa ıcımdekılerıı anlatabılsemm biii..
insallahh bıqunn ıstedıqınn gercektenn sevdıqınn bırıylee olursunn..daha fazla ne temennı edebılırımkıı sana bn..kndınee dkkat ett..bdahaa grusemessekk hep mtlu oL..

Biri bana bunların türkçesini söyleyebilir mi ?