Bak kardeşim yaşın 17 bilmiyor olabilirsin ,
Firma : Vergi Levhasına sahip işletmelere denilir . Sen vergi levham yok resellerden hosting satıyorum firmayım diyorsun. Eğer her reseller alan firmaysa bendeki 30 reseller müşterisinin hepsi firma yani 30 Firma benden reseller alıyor ve reseller alan firma oluyorsa suan web sitesi olan her 10 kişiden 3 ü firma böyle saçma seymi olur ?
Biraz daha tatlı dille anlatsaydınız konunun gereksiz bir polemiğe dönüşmesine gerek kalmayacaktı hocam.
Yaşça ve bilgice benden üstünsünüz saygı duyuyorum size ama lütfen sizde size saygı duyan kişilere saygı duyun. mesaj yazan hiçbir arkadaşın tavırları sizinki kadar ağır olmadı acaba size bir yanlışımız mı oldu bilmeden?
Hata bende ise affımı bilerim, belki gencim ama efendi ve aile terbiyesi görmüş birisiyim.
İlk bilgilerimden birini sizden öğrendim bunun için teşekkürler. Firma değilde firma olmaya aday birisi diyebilirim artık kendime sanırsam.
Ben dünyada edepli ve efendi insanların daima sonunda kazanacağına inanırım. Yine inanıyorum ki bundan sonra beni bilmediğim ya da yanlış bildiğim birşey yüzünden bu kadar sert bir dille uyarmazsınız.
Siz büyük olarak örnek olursunuz gelecek kuşaklara... ama bana göre kötü örnek oldunuz şimdiye kadar.
Kimin iyi örnek kimin kötü örnek olduğuna bırakında yeni gelen kuşaklar karar versinler. Bu onların en doğal hakkıdır.
Selametle.