Merhaba,
Öncelikle ilk postunda "sadece 10 adet paket satacağız" diye bir ibare koymadığın için böyle bir yorum yaptım.
Ayrıca "Birincisi ben tanımadıgım insana hosting yada başka bir hizmet sağlamam her önüne gelen benden hizmet alamaz ilegal içerikler benim sunucumda yer alamaz forum zaten belki 3 aydır sunucuma almıyorum" şeklindeki sözlerinden de sadece tanıdığın insanlara host veren biri olduğunu anlıyorum. Bu durumda doğal olarak sen bu eleştirimin dışında kalırsın. Çünkü ben hosting firmalarını koşulsuz her vatandaşa hizmet verebilen firmalar olarak tanımlıyorum. Senin firma daha çok bir aile şirketi havasında olduğu için "sınırsız" yazabiliyorsun bu tarz paketlere. Zira zaten seni tanıyan adam gidip de 2000 tane mail açmaz sunucunda.
Diğer yandan senin herkese hitap eden bir hosting firması olduğunu düşünerek;
############
Ben örnek verirken "100mb lik hosta 1 gb sql atacağım" demedim. 1 GB lik paketi alıp da 1 gblik sql atabilirim demek istedim.
Bir de hacım "Diğer bir olayda bir insan benden 100 mb hosting aldıgında benim ona sınırsız mail hakkı vermem bir seyi ifade etmez o insan 100 mbın ister 80 mbtını maillere ayırır 20 mb tını sitesi için kullanır isterse tam tersini yapar orası beni değili hizmet alanı ilgilendirir." demişsin. Ben 1 gb hosting alıp her biri 0.5 mb den 2048 tane mail açabilir miyim ?
Tam olarak bu konuda hata olduğunu söylüyorum. Yani standartta sınırsız diye bir şey yoktur. Ve görüşlerimi yanlış anlama, bundan önceki postlarıma bakarsan bu "sınırsız" muhabbetiyle alakalı en az 3-4 post'a rastlarsın.
Ben insanların bu şekilde kandırıldığını düşünüyorum. Çünkü ben belini doğrultmak için kıvranan basit bir hosting firmasından (bu bahsettiğim sen değilsin. 1 dedicated alıp aylık 100$ masraf ile bu işi yapmaya calısan kitledeki firmaları belirtiyorum) böyle bir talepte bulunursam, o adam zaten bana kıytırık olan makinasının tamamını ayırmak zorunda kalır. E bu durumda doğal olarak adamın iflas etmesine yahut benimle olan anlaşmasını iptal ederek beni kovmasıyla sonuçlanır.
İşte bu yüzden söylüyorum; Nette sınırsız diye hiç bir şey yoktur.
#########