Sayın alanadıtescil hocam...

merak ediyorum bu bölümde konu açan her kişiyede aynı soruyu soruyor musunuz?

yoksa sadece ben firmayım dediğim için mi bana soruyorsunuz?

benim bildiğim bu bölümde konu açan kişinin firma olması gerek çünkü kategori adı Türk Hosting Firmaları Kategorisi yoksa ben mi yanılıyorum...

Vergi levhası olan firmalar için ayrı kategori var eğer vergi levham olsaydı orada tanıtım yapardım.

Efendi gibi gelip işin üstadlarıyla bir tanışalım, onların düşüncelerini ve tecrünelerini alarak daha az zamanda daha hızlı gelişelim dedik...

acaba hata mı ettik?

madem soruyorsunuz vergi levhası olayını şöyle söyleyeyim ben devlete hosting satışı yaparak bir vergi vermedim ancak resellerı alırken vergi levhasına sahip olan firmalardan aldım alışı yaparken devlete olan borcumu ödedim istediğiniz an size reseller faturamı yollayabilirim.

Gelelim hostingde kalıcı olur muyuz... küçük çaplı düşündüğüm için sanırım kalıcı olurum en azından masrafları beni yormuyor hosting almak isteyen kişilere fatura kesmediğmizi de söyledik güvenen alır güvenen almaz orası insanların bilebileceği iş.

Belki az bir müşteri potansiyelim var ama en azından hepsi memnun önemli olan müşteri memnuniyetiyse bunu başardıktan sonra vergi levhan olsun ya da olmasın çok önemli değil

Sonuçta ben reseller alırken devlete olan vergi borcumu da ödedim.