sylar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam da olur mu öyle şey. Siz bir otopark yapıyorsunuz ve diyorsunuz ki "buraya 20 lira verip arabanızı istediğiniz kadar bırakabilirsiniz". Ve ben 20 arabamı alıp otoparkınızı işgal ediyorum ve sınırsız kalma taahhüdünde bulunduğunuz için aylarca arabalarımı otoparkınızdan almıyorum.

Beni kovacak mısınız yoksa yeni bir otopark mı alacaksınız kendinize ?

Bir de "zaten sen 30 Liraya host alıp 1 Gb sql okutacağını bilmen gerek yani" demişsin ama ben bu cümleden bir şey anlayamadım.
Düşüncelerini paylaşman güzel buna sevindim.Birincisi ben tanımadıgım insana hosting yada başka bir hizmet sağlamam her önüne gelen benden hizmet alamaz ilegal içerikler benim sunucumda yer alamaz forum zaten belki 3 aydır sunucuma almıyorum.Normalde siteyi incelersen Sistem.gen.tr | Sistem Network Connections paketlerdeki hiçbirseyin sınırsız olmadığını görürsün sadece yeniden satışlara başladığımız için 10 kadar kişiye kendi istedikleri özelliklerde hizmet alabilmeleri için yukardaki özelliklerde paketler oluşturduk.

Diğer bir olayda bir insan benden 100 mb hosting aldıgında benim ona sınırsız mail hakkı vermem bir seyi ifade etmez o insan 100 mbın ister 80 mbtını maillere ayırır 20 mb tını sitesi için kullanır isterse tam tersini yapar orası beni değili hizmet alanı ilgilendirir.Kakıpta 1 gb forum sqlu olan bir insan benden 100 mb hosting alıpta forumunu faaliyete sokamaz çünkü aldığı alan yetmez.Umarım anlatabilmişimdir.İyi geceler.