Sitemizde Dataişlemin
lisanslı hosting scriptini kullandığımı söylemiştim. Henüz yeni aldığımız için heryerini düzenleyemedik.
ve firma olduğunu iddaa ediyor ama nedense konuya cvp yazmıyor
Yaklaşık 1.5 saat sonra cevaplıyorum sanırım çok da geç bir cevap süresi sayılmaz r10'a daha önceden üye olmuştum ancak üyelik aktiflenmesi konusunda biraz beklemek zorunda kalmıştım.
Firma olduğumu iddaa ediyorum tabi ki ama ufak çaplı bir firma bunu da ilk mesajımda belirtmiştim kategori Türk Hosting Firmaları Kategorisiydi bende burda başlık açtığımda kategoriyle çelişkili bir ifade kullanmak istemedim firmayım derken.
Arkadaşın yazdıklarına bakılırsa yeni olduğu belli oluyor.Arkadaşı fazla sıkıştırmaya gerek yok bence, telefon bilgilerine kadar sitesinde vermiş.Host satmaya çalışıp sitesi olmayan telefonu olmayan kişilerden bir farkı var.Bu işten soğutmak yerine ona önerilerde bulunmak daha iyi bir davranış olacaktır.
Teşekkürler hocam herkes bildiğiyle muamele görmeli ben yeniyim ve çokda iddaalı bir firma olduğumu ya da olcağımı belirtmedim burada başlık açma amacım tecrübeli kişilerle tanışmak ve onların fikirlerini düşüncelerini almak.
Başlıkla çelişiyor biraz

Daha resmi nasıl olunuyor acaba
elbette bir dedicated'ı olan kişi, reseller ile müşteri potansiyeli kazanmaya çalışan kişiye oranla daha resmi bir firmadır yani kalıcılığı ve güvenirliği daha kesin olan firma. Bunu ifade ederken resmi kelimesini mecaz manasında kullanmıştım

Eleştiren ya da öneride bulunan, yorum yapan herkese teşekkür ederim düşünceleriniz sayesinde belli şeyleri aşıp belli seviyelere çıkacağız inşallah