Yazdıklarımı üstüne alınan biri var sanırım

1 - Ne kullanacağıma müsaade edince ben karar vereyim !
2 - Acaba alltaki title ile üstteki title arasında ne gibi bir benzerlik görüyorsun ?
3 - Acaba araya - işareti koysaydım kime benzerdi acaba : )))))
Müsaden varsa web tasarım | logo tasarım gibi şeyleri yazabileyim.Ben 2 tane üniv bitirdim arkadaşım.Cümle kurmasını öğrendik çok şükür

Ya siz bu işi bilmiyorsunuz yada ben bilmiyorum.İftiralarınla çok komik olduğunu bilmeni isterim.Senin sandığın kadar akıl noksanı bir insan değilim.Bırakta işimi yapayım olurmu
Aydın Center çalışanı : Mustafa Aydın
R10.Net te uyeligim olmadıgı için bu mesajı editleyip altına yazma geregi duydum.
Cok iyi bir webmaster olabilirsiniz bazılarınız, Ama adam olamamış olanlarıda görüyorum. Biz 5 kişilik bir ekibiz , Patronculuk filanda oynamıyoruz aşşagıda adreslerimizi vericem buyursun evinde hazır scriptlerle hostingcilik oynayanlar bi çayımızı içsinler.
Evet bizim sitemiz kapalı, Nie çünkü biz etik kurallarını bilen insanlarız.
Yeni sitemizi bir çalışanımız yaptı, seçimler içinde en güzeli oydu onun için onu seçip koyduk. Başka bir firmaya ait tasarım oldugundan haberimiz oldugu an, Site sahibine mail atarak 3 gün içinde Script'i degiştirecegimizi bildirdik. Tabi sizin gibi büyük coder'ler olmadıgımızdan 3 saatte editleyip bir site atamadık ! Şu anda Antalya Olay radyoda reklamımız olmasına karşın, Biz sitenin yayınını durdurduk geçici olarak Joomla scripti koyacagız kendi script'imizi yazana kadar !
Rambilişim gibi ukalalık yapıp19 referansımdan 18 boş deil en azından !
Ayrıca title olayına bişey demiyorum arkadaşım sen git MP3 - Download yaz bakalım title'a kaç milyon site cıkıyor hepsi birbirinden çaldı dimi !
Burda otursam çogunuzu ASP die yazarım , Bir VPS alıp iki hazır script editleyip boş millete b.k atmayın !
Aklınıza Takılan bişey varsa :
alpaydin@passport.com
Buyrun gelin !
Aydın Center
Arapsuyu mah. 625 sk. Fatma Kaymaz apt. No:4/1
Konyaaltı/Antalya
0(242)228 08 73
Şahsi cep telefonumda: 0532 691 1110
En büyük erdem ADAMLIKTIR ! Webmastırlık deil