bencede asp çok hızlı indexleniyor. Özellikle Asp de webwiz forum süper indexleniyor.

radmin, mesajınızda aslında haklısınız. Php varken asp'ye gerek yok diyorsunuz, tamam haklısınız ama Türkiye'de takıldımmı soru sorabileceğim yardım alabileceğim bir php kaynak veya örnek kod sitesi, ufak scriptler olan kaynaklar bulunmamaktadır. Kimse geliştirdiği scriptleri paylaşmıyor. Sözlerim phpnuke için geçerli değildir. Aspindir ve maxiasp oldukça güzel ve bütün eksiklerimi kapatıyor bu konuda. İngilizcem pek elvermiyor ama Türkçe olarak asp'de çok bilgili arkadaşlarımda var. Lise ve üniversitede bana 7 yıl boyunca c'yi hep ezberlettiler. Bir kere mantığını öğretmediler paso işkence gibi geçti yıllar. Bu sebeple hayatım boyunca hiç sevmedim. Çevremde asp yi çok iyi bilen arkadaşlarım vardı. Öğretmenim vardı asp , visual basic ve ingilizcede çok bilgiliydi. Sorularıma yanıt alıyordum. Aspindir'de Aliayen vardı. Çok bilgili bir kişi kendisi ve herşeye yanıt veriyordu. Diğer arkadaşlarda çok bilgililer. Başladık öyle gördük, öyle öğrendik. Asp host ve bw harcamasını biliyorum. Siteye yüklenme olunca bir şekilde onu düzeltiyorum ama php de aynı şekilde değil. Ben bir scripti olduğu gibi kurunca rahatsız oluyorum. İlla kurcalamam lazım. Ama bu php de olmuyor. Yapamıyorum. Bu sebeple asp'de uğraşıyorum sürekli.