DataTeknoloji kardeşim siten hayırlı uğurlu olsun. Ancak benim söylemek istediğim bir iki konu var siten hakkında.
Bana kalırsa sitende bu tema yerine başka bir tema kullan. Neden diyeceksin, hemen izah etmeye çalışayım. Ben olsaydım bu yönde bir sitede 3 kolonlu ve footer alanı mix bir tema seçerdim. Temanın 1. ve 2. sidebarlarına son haberleri son gelişmeleri koyar ve diğer alanlara kategorileri arşivleri bağlantıları ve bilimum ögeleri serpiştirirdim. Renk seçimi hiç önemli değil ancak daha derli toplu bir logo yapar ve temam ile uyumlu renklere dikkat edip öyle tasarımını bitirirdim. Anasayfada ve diğer sayfalarda çokça metin bağlantı kullanıp kalıcı bağlantıları da buna göre ayarlar ve bir nebze olsun Seo gelişimine yardım ederdim. Hem ekstra kolonlarda fazlaca reklam almak için yerlerim de kalırdı. Footer alanıma ise Etiketleme sistemi (Simple Tag olabilir ama Wp son sürüm kullanıyorsan ona da gerek yok nasılsa sistemin içinde bu özellik var) veya sitenin genel içeriğiyle ilgili başka bir öge yerleştirirdim.
Tabi yukarıda okuduklarının hepsi kişisel önerilerim, inşaallah siten hayırlı olur.