(: Arkadaş eleştirilerden sonra saldırgan ve gereksiz bir tavır almış.

Sitene girip bakmadım dahi. Fakat ntv, haberturk ve niceleri gibi devler varken ben neden senin doğru mu yanlış mı belli olmayan haberlerini okuyayım ki ? Bir de kendin yazmışsın bot'la çektiriyorum diye. İyi yapıyorsun da; güzel kardeşim ben neden ntvmsnbc.com 'un güveninirliğini bırakıp senin kişisel haber sayfanı okuyayım ? İşe bu açıdan bakmak lazım.

Bu mantıktan yola çıkarsak ben de gogil-turkiye.com açayım. Aramaları google'dan yaptırayım. Sonra da övünerek bunu buradaki profesyonel webmasterlar ile paylaşayım. Yok böyle bir şey. %100 kopya içeriği olan bir sitede, belki de bu içeriğin web sayfası sahibi, yani senin tarafından değiştirilebileceğini bildiğim halde ne diye haber okuyayım ki ?

Bu tarz siteler tıpkı birbiri ardına açılan genel forum siteleri kadar kabak tadı vermeye başladı. Artık çok daha yaratıcı ve benzersiz fikirler bulup, bunları hayata geçirmenin zamanıdır. Bu yüzden sana başarı dileklerimi iletemiyorum çünkü bu içerik ve bu mantıkla 1 milyar ziyaretçi bile kaldırsan profesyonel insanların gözünde sadece bir kopyasın.

Eleştirilerim ağır olabilir fakat bunu senin bizlere "amatörler! sizler! bizler!" şeklinde atıflarda bulunduğun bir üstteki post'a cevap olarak nitelendirilmeli.

Dipnot: Umuyorum kural ihlali yapmadan yorumlarımı ve eleştirilerimi iletebilmişimdir.