Arkadaşlar uzun süredir pek giremiyorum nete bugün girdim verdiğim sözü tuttum yeni tasarım ve bi kaç ek özellikle yeniden döndürdüm scripti.
Daha V3 versiyonu satılmadı pek. İki arkadaşa sattık nasip değilmiş.
Bari şu V3,5 Satılsında Bayramda Aç Gezmeyelim
Özellikleri Sıralamak gerekirse hemen hemen herşey aynı tasarım değişti ve seo güçlendirildi.
Bazı sayfalarda .html di ama şuanda % 60 sadece link yani örnek vermek gerekirse
YerliMp3.Org | Şarkı Sözleri - Lyrics - Türkçe Şarkı Sözleri - Yabancı Şarkı Sözleri - Şarkı Sözü - sarki sozleri - şarkı sozleri
Şarkı Sözleri | YerliMp3.Org | Şarkı Sözleri - Lyrics - Türkçe Şarkı Sözleri - Yabancı Şarkı Sözleri - Şarkı Sözü - sarki sozleri - şarkı sozleri
En Popüler Şarkı Sözleri | YerliMp3.Org | Şarkı Sözleri - Lyrics - Türkçe Şarkı Sözleri - Yabancı Şarkı Sözleri - Şarkı Sözü - sarki sozleri - şarkı sozleri
vs. vs. vs.
Fiyat ayrımı yok İkisininde Son Fiyatı 150 YTL
Çok acil paraya ihtiyaç duymasam bu kadar ucuza vermezdim daha fazla ayrıntı almak isteyenler olursa
https://www.r10.net/871606-post1.html
bu linke baksın özellikler dediğim gibi aynı.
Demo V3,5 : YerliMp3.Org | Şarkı Sözleri - Lyrics - Türkçe Şarkı Sözleri - Yabancı Şarkı Sözleri - Şarkı Sözü - sarki sozleri - şarkı sozleri
Edit:
Arkadaşlar isteyen olursa eğer Bu Scripti mp3 scriptine çevirip üzerine fazla bişey koymadanda satabilirim Siz nasıl isterseniz
Saygılarımla..