Kitapla defterle öğrenilmez mi:S:S:S ?? neden öğrenilmesin ki, Ben tek başıma öğrendim ingilizceyi ve seviyem de upper-intermediate:S dostum iyi bir şekilde öğrenmek istiyorsan ya da başka bi bakış açısıyla iyi bir şekilde öğrenmen gerekiyorsa tabi ki kursa gitmeni tavsiye ederim ama istanbul da da ucuza pek kurs yok maalesef ama ingilizce setlerinden de öğrenebilirsin belki sıkılabilirsin öğrenme aşamasında kurs kadar aktif bir öğrenim sürecinde olmayacagından dolayı ama kitaplar,dergiler,setlerle de öğrenilebilir...

Ben kendim nasıl öğrendim lise1de geçmek zorunda oldugum bir ders olarak karşıma geldi ingilizce ve çalışmaya başladım sadece kitaplarla üstelik bizim ingilizce dersimize giren hocamızın ilk senesiydi şehrimize yeni gelmişti pek iyi ing.ce yoktu ve tecrübesizdi,baktım ben bu şekilde bu iş olmaz başladım kendim kitaplardan çalışmaya ve o günden beri ing.ce ye baya merakım var set falan hiç kullanmadım ek olarak dinlediğim yabancı şarkılardan türkçe al yazılı ingilizce filmlerden çok şey kaptım ve yurtdışından edindiğim arkadaşlarla da gayet iyi duruma geldi...

Birde YUSUF BUZ adlı yazarın ing.ce kitabı var al bence,bende var ve güzel tavsiye ederim...

Kolay gelsin