Arkadaşlar alt konularda göreceğiniz gibi ugultu adlı biri satışlar yapıyor. büyük ihtimalle bu şahıs dolandırıcıdır veya ben öyle zannediyorum. Adama iyi ki güvendik beni oyalıyor vb lisans satıyordu ben görüştüm anlaştık ama ses seda yok telefonu kapalı awbs lisans satılık konusundaki cep numarası da farklı birininkine çıkıyor yani burada onun bir satışını görürseniz inanmayın derim ben. Neyse bakalım para dün hesabına gitti. Dün kadir gecesi diye fazla rahatsız etmeyeyim dedim ama daha da devam ettirirse elimdeki kanıtlarla yapacağım şey belli. Bütün msn konuşmalarımız kayıtlı pcde. Kesin o da okuyacak her gün uğruyor foruma ama bana denk gelmedi bi türlü. eğer okuyorsan ugultu msni adam gibi aç yoksa dava açacam. merak etme deliller yeterli kim olduğunu da bulurum...
kim olursanız olun herhalde Allahtan korkunuz vardır ve bunların karşılığının olduğunu bile bile kul hakkı olduğunu bile bile ayrıca açılacak davadan en az 7 yıl yatabileceğini ile bile.. mübarek bir günde bile adam kandırıyorlar ya Allah hesabını sorar.

Not: Eğer ben abarttıysam veya yanlış anladıysam ugultu gel buraya yaz